Nokia E7, Έρχεται Ελλάδα το Φεβρουάριο

Λίγες ημέρες απομένουν πριν από την επίσημη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Nokia N8 στην Ελλάδα και μαθαίνουμε ότι το QWERTY αδερφάκι του, το Nokia E7 θα έρθει και αυτό τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Το Ε7 διαθέτει οθόνη αφής 4″ AMOLED, επεξεργαστή 680MHz και κάμερα 8 Megapixel. Η τιμή του αναμένεται 100 ευρώ παραπάνω από το N8.

, Nokia E7, Έρχεται Ελλάδα το Φεβρουάριο

Nokia E7
Λειτουργικό σύστημα: Symbian3
Επεξεργαστής: 680MHz
RAM: 256MB
ROM: 1024MB
Οθόνη αφής: 4 ιντσών, multi-touch, capacitive, 640×360 pixels, AMOLED
Κάμερα: 8 Megapixel, dual LED flash
Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11n, HDMI out
Μπαταρία: 1200 mAh
Βάρος: 176 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stelios gr

100 ευρω παραπανω απο το Ν8?! προσωπικα το Ε7 το βρισκω πολυ πιο ενδιαφερον απο το Ν8, αλλα μηπως ειναι λιγο ακριβο?? με RAM: 256MB αναλυση 640×360 pixels και μπαταρία1200 mAh νομιζω οτι θα επρεπε να ειναι πιο φθηνο απο 600€…..βεβαια ισως αν το πιασουμε στα χερια μας να δουμε οτι πραγματικα τα αξιζει τα λεφτα του, δεν θελω να προτρεχω, αλλα τουλαχιστον οσον αφορα αυτα καθ’αυτα τα χαρακτηριστικα, η αποψη μου ειναι οτι υπαρχουν συσκευες πιο δυνατες με τα ιδια η και λιγοτερα χρηματα.

Timotheos

Kalispera. Sygnomi gia ta greeklish, alla grafo mesa apo to sony playstation 3. O epeksergastis tou Nokia E7 nomizo pos einai 680Mhz kai oxi 800.

FarmaS

Δλδ βρε παιδια τι καλυτερο εχει απο το Ν8 ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη. 

Business Nokia vivo

vivo: Ίσως ανασταλούν οι πωλήσεις στη Γερμανία μετά από μήνυση της Nokia

Το Επαρχιακό Δικαστήριο του Mannheim της Γερμανίας αποφάνθηκε υπέρ της Nokia σε μια υπόθεση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας κατά της vivo.