Το a la Carte μετονομάζεται σε νέο Καρτοκινητό Vodafone

Η Vodafone παρουσιάζει το “Νέο Καρτοκινητό Vodafone” που αλλάζει τα δεδομένα και απελευθερώνει την επικοινωνία. Πιο αναλυτικά, όλοι οι πελάτες του Νέου Καρτοκινητού Vodafone μπορούν να καλούν και να στέλνουν μηνύματα προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα με μία ενιαία χρέωση 0,35 ευρώ ανά λεπτό ομιλίας και 0,11 ευρώ το γραπτό μήνυμα. Με το Νέο Καρτοκινητό Vodafone οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν ελεύθερα και οικονομικά με όλους, σε όποιο δίκτυο και αν ανήκουν, με τα νέα “Super πακέτα” τα οποία προσφέρουν:

80 λεπτά ομιλίας με 7 ευρώ
150 λεπτά ομιλίας με 12 ευρώ
30 γραπτά μηνύματα με 2 ευρώ

Όλα τα Super πακέτα έχουν διάρκεια ένα μήνα και ο συνδρομητής μπορεί να τα ενεργοποιήσει όσες φορές επιθυμεί μέσα στο μήνα. Για τα πακέτα ομιλίας η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι 3 λεπτά με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Παράλληλα, με την υπηρεσία “CASH BACK”, το Καρτοκινητό Vodafone ανταμείβει τους συνδρομητές του επιστρέφοντας 10% για κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας μέχρι 19,99 ευρώ και 20% για κάθε ανανέωση μεγαλύτερη των 20 ευρώ κάθε 3 μήνες. 

Oι συνδρομητές έχουν ακόμα την επιλογή να επικοινωνούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσω του προγράμματος “Friends & Family” το οποίο προσφέρει την προνομιακή χρέωση 0,01 ευρώ ανά λεπτό ομιλίας προς δύο αριθμούς Vodafone της επιλογής τους.

Για την ενεργοποίηση όλων των παραπάνω επιλογών, οι συνδρομητές του νέου Καρτοκινητού Vodafone μπορούν να καλούν εντελώς δωρεάν το 1286. Όλοι οι συνδρομητές του νέου Καρτοκινητού Vodafone θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλους τους υπάρχοντες τρόπους ανανέωσης, ενώ το νέο Καρτοκινητό θα διατίθεται από όλα τα υπάρχοντα κανάλια διανομής από τις 4 Σεπτεμβρίου.

Όλοι οι υπάρχοντες συνδρομητές του καρτοκινητού Vodafone a la Carte θα μεταφερθούν αυτόματα στο Νέο Καρτοκινητό Vodafone στις 4 Σεπτεμβρίου 2009 διατηρώντας τις υπηρεσίες και τις χρεώσεις ομιλίας και μηνυμάτων που ήδη απολαμβάνουν. 

H Vodafone αλλάζει τα δεδομένα της καρτοκινητής τηλεφωνίας στην Ελληνική αγορά και ταυτόχρονα αλλάζει την επικοινωνιακή της προσέγγιση. Τοποθετεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πάνω από όλα τον ίδιο τον πελάτη, δίνοντας του τη δυνατότητα να αξιοποιεί κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Η υπογραφή της νέας επικοινωνιακής καμπάνιας, «Power to You», σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής με καινοτόμες, εύκολες και εξατομικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα, στην οποία οι πελάτες της έχουν τη δύναμη να επιλέγουν αυτό που πραγματικά θέλουν.

Το νέο Καρτοκινητό Vodafone προσφέρει:
Ενιαία χαμηλή χρέωση προς όλους
Πακέτα με χρόνο ομιλίας προς όλους
Ανταμοιβή με επιστροφή από 10% μέχρι 20% της αξίας κάθε ανανέωσης
Χρέωση 1 λεπτό το λεπτό προς δύο κινητά Vodafone

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.