Vodafone Mobile Invaders, Το μέλλον του πλανήτη στα χέρια σας

, Vodafone Mobile Invaders, Το μέλλον του πλανήτη στα χέρια σαςΗ Vodafone σχεδίασε και δημιούργησε ένα διαδραστικό παιχνίδι με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανακύκλωση, αλλά και την υπεύθυνη χρήση του κινητού τηλεφώνου. Έξι πίστες με καταιγιστική δράση, ανταγωνιστικό gameplay και εντυπωσιακά γραφικά δίνουν τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να προστατεύσουν τον πλανήτη με έναν απλό και διασκεδαστικό τρόπο. Αυτό είναι το Vodafone Mobile Invaders!

Με κυρίαρχο θέμα την «Ανακύκλωση» σε κάθε πίστα, η δράση του είναι μία υπεύθυνη… αποστολή: Η Γη δέχεται εισβολή και χρειάζεται να δράσουμε άμεσα. Απωθείστε τους εισβολείς και στείλτε τους πίσω στον πλανήτη τους, αρπάζοντας τα κατεστραμμένα κινητά τηλέφωνα που μας έχουν κλέψει και προωθώντας τα για… ανακύκλωση. Είναι ο μόνος τρόπος για να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας.

Το παιχνίδι είναι μία πρωτοβουλία της Vodafone και εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας.
Είναι διαθέσιμο σε μορφή java στο μενού υπηρεσιών VF live! (download χωρίς χρέωση), καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρείας σε μορφή flash.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.