Δευτέρα
03/08/2009

Vodafone Summer of Widgets, Διαγωνισμός για developers

Όλο το καλοκαίρι έως τις 30 Αυγούστου, όλοι οι developers μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό υποβάλλοντας τις συμμετοχές τους στο http://widget.vodafone.com/dev/. Τα 3 καλύτερα Widgets κάθε εβδομάδας θα κερδίζουν από ένα Samsung NC 20 Netbook και ένα κινητό Nokia N96. Ο διαγωνισμός “Summer of Widgets” θα βραβεύει κάθε εβδομάδα τις εφαρμογές αυτές που χαρακτηρίζονται από ευκολία στη χρήση και πρωτοτυπία.

Οι developers που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν κάθε εβδομάδα στο site του “Summer of Widgets” τις εφαρμογές τους, από Δευτέρα 00:00 π.μ έως Κυριακή τα μεσάνυχτα. Οι νικητές της εβδομάδας ανακοινώνονται στο http://widget.vodafone.com/dev/, κάθε Τρίτη.

Για να δείτε τα καλύτερα Widgets που έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, επισκεφθείτε το Vodafone Applications Shop στη διεύθυνση http://widget.vodafone.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, επισκεφτείτε το site του Betavine (www.betavine.net) ή ακολουθήστε το link www.betavine.net/summerofwidgets

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.