Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί, Νέα εταιρική καμπάνια WIND – Tellas

«Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί» είναι το μήνυμα που συνοψίζει τη νέα φιλοσοφία και τοποθέτηση της WIND στην εγχώρια τηλεπικοινωνιακή αγορά, μετά και την πλήρη ενσωμάτωση των υποδομών, λειτουργιών και υπηρεσιών της Tellas στην εταιρεία. Ως ολοκληρωμένος τηλεπικοινωνιακός φορέας, η WIND προσφέρει στους καταναλωτές ό,τι ακριβώς χρειάζονται για να επικοινωνούν όπως και όποτε το επιθυμούν. Οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να ενεργοποιήσουν ξεχωριστά ή να συνδυάσουν υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικού Internet, απευθυνόμενοι σε ένα από τα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα.

Wind Tellas

Η εξέλιξη αυτή της WIND, παρουσιάζεται στους καταναλωτές με νέα εταιρική καμπάνια και το νέο μήνυμα “Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί”. Η νέα εταιρική καμπάνια θα παρουσιαστεί σε όλα τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά καθώς και σε outdoor και κινηματογράφους. Κύριος άξονας το τηλεοπτικό σποτ που γυρίστηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο κέντρο της Αθήνας, αυτό το Καλοκαίρι και μετατράπηκε σε ένα αξέχαστο event για όσους βρέθηκαν εκεί.

Ο ρόλος της παραγωγής ήταν σύνθετος, καθώς οι εκατοντάδες συμμετέχοντες κλήθηκαν να λάβουν μέρος σε ένα παιχνίδι μεταξύ αγνώστων, διαφορετικών ηλικιών και ενδιαφερόντων, με κύριο στόχο την ένωση πολύχρωμων μισών σχημάτων. Χαρά, γέλιο και αυθορμητισμός, οι κυρίαρχες αντιδράσεις του κόσμου που ήρθε πιο κοντά με τον καθημερινό, διπλανό, άγνωστο μέσω ενός «ξεχωριστού» τρόπου.

Ο συμβολισμός του παιχνιδιού αυτού αποκαλύπτει και την ουσία του μηνύματος «Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί»: η πραγματική αξία της επικοινωνίας βρίσκεται στην στη δυνατότητα που έχει ο καθένα μας να λειτουργήσει αυθόρμητα και να εκφραστεί αληθινά, με άλλα λόγια να βρει τον τρόπο δημιουργίας αληθινής επικοινωνίας.

Wind Tellas Petalouda

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tavlas C.

Δεν λέμε -διέκοψέ την- αλλά ”διάκοψέ την”(από το σχετικό διαφημιστικό σας video).Ας μάθουμε λίγα ελληνικά.Αυτά μας διαφοροποιούν από τους άλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.