Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί, Νέα εταιρική καμπάνια WIND – Tellas

1

«Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί» είναι το μήνυμα που συνοψίζει τη νέα φιλοσοφία και τοποθέτηση της WIND στην εγχώρια τηλεπικοινωνιακή αγορά, μετά και την πλήρη ενσωμάτωση των υποδομών, λειτουργιών και υπηρεσιών της Tellas στην εταιρεία. Ως ολοκληρωμένος τηλεπικοινωνιακός φορέας, η WIND προσφέρει στους καταναλωτές ό,τι ακριβώς χρειάζονται για να επικοινωνούν όπως και όποτε το επιθυμούν. Οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να ενεργοποιήσουν ξεχωριστά ή να συνδυάσουν υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικού Internet, απευθυνόμενοι σε ένα από τα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα.

Wind Tellas

Η εξέλιξη αυτή της WIND, παρουσιάζεται στους καταναλωτές με νέα εταιρική καμπάνια και το νέο μήνυμα “Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί”. Η νέα εταιρική καμπάνια θα παρουσιαστεί σε όλα τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά καθώς και σε outdoor και κινηματογράφους. Κύριος άξονας το τηλεοπτικό σποτ που γυρίστηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο κέντρο της Αθήνας, αυτό το Καλοκαίρι και μετατράπηκε σε ένα αξέχαστο event για όσους βρέθηκαν εκεί.

Ο ρόλος της παραγωγής ήταν σύνθετος, καθώς οι εκατοντάδες συμμετέχοντες κλήθηκαν να λάβουν μέρος σε ένα παιχνίδι μεταξύ αγνώστων, διαφορετικών ηλικιών και ενδιαφερόντων, με κύριο στόχο την ένωση πολύχρωμων μισών σχημάτων. Χαρά, γέλιο και αυθορμητισμός, οι κυρίαρχες αντιδράσεις του κόσμου που ήρθε πιο κοντά με τον καθημερινό, διπλανό, άγνωστο μέσω ενός «ξεχωριστού» τρόπου.

Ο συμβολισμός του παιχνιδιού αυτού αποκαλύπτει και την ουσία του μηνύματος «Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί»: η πραγματική αξία της επικοινωνίας βρίσκεται στην στη δυνατότητα που έχει ο καθένα μας να λειτουργήσει αυθόρμητα και να εκφραστεί αληθινά, με άλλα λόγια να βρει τον τρόπο δημιουργίας αληθινής επικοινωνίας.

Wind Tellas Petalouda

1
Σχόλια

avatar
1 Συνολικά σχόλια
0 Απαντήσεις
0 Ακόλουθοι
 
Το σχόλιο που αντέδρασαν οι περισσότεροι χρήστες
Το πιο δημοφιλές σχόλιο
1 Σχολιαστές
Tavlas C. Πρόσφατοι σχολιαστές
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
νεώτερο παλαιότερο πιο δημοφιλές
Να ειδοποιηθώ όταν
Tavlas C.
Επισκέπτης
Tavlas C.

Δεν λέμε -διέκοψέ την- αλλά ”διάκοψέ την”(από το σχετικό διαφημιστικό σας video).Ας μάθουμε λίγα ελληνικά.Αυτά μας διαφοροποιούν από τους άλλους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα