Apple iTunes στο Metro User Interface, Θα το υποστηρίζει ή όχι;

Καθώς ο κόσμος ετοιμάζεται για την επίσημη παρουσίαση των Windows 8 και την έλευση του πολλά υποσχόμενου Metro User Interface, ένα στοιχείο έχει κάνει πολλούς χρήστες του iTunes να ανησυχούν, καθώς έχει διαρρεύσει ότι η Apple δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει μία έκδοση του media player της για το νέο interface του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να κάνει πολλούς χρήστες να δυσανασχετήσουν, καθώς δεν είναι και λίγοι εκείνοι που επιλέγουν το iTunes για τη διαχείριση της μουσικής τους βιβλιοθήκης και την αναπαραγωγή multimedia αρχείων στο PC. Ειδικά στα tablets, η αναπαραγωγή multimedia αρχείων είναι εκ των ων ουκ άνευ και εκεί είναι που έχει μεγαλύτερη χρησιμότητα το Metro User Interface.

Πηγή

Σχόλια

  • Δεν καταλαβαίνω κάτι...πείτε ότι τελικά δεν δουλεύει για το metro UI...δεν μπορούμε απλά να το κατεβάσουμε στο classic UI? Το ίδιο πράγμα δεν θα είναι;

  • @Χρήστος: ναι, αλλά δεν θα είναι όμορφο, κατάλαβες; και αυτό είναι ένα πραγματικό πρόβλημα ζωής. Εγώ ας πούμε, μόνο και μόνο γι' αυτό δεν θα αναβαθμίσω.

  • 1. Εδώ οσοι έχουμε iphone και νευριάζουμε με το itunes.Πρέπει επιτέλους να εισάγει mass storage η apple
    2. γιατί σε σταθερό pc πολλοί νομίζεται θα χρησιμοποιούν το metro ui? ούτε μέρα δεν το άντεξα και γύρισα πίσω στα 7

  • Καλησπερα

    Εβαλα την beta εκδοση των 8 και παρατηρησα οτι το icloud δεν λειτουργει ουτε ανεβαζει φωτο και ουτε κατεβαζει , επιπλεον μου δεν συντονιζεται το gmail με την εφερμογη mail . Μαλλον θα γυρισω στα 7 μεχρι να λυθουν τα προβληματακια της microsoft

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.