Έτοιμο για διάθεση το Windows 10 May 2021 Update

, Έτοιμο για διάθεση το Windows 10 May 2021 Update

Το επόμενο συγκεντρωτικό update της Microsoft για τα Windows 10 θα έχει τον τίτλο May 2021 Update και θα είναι σύντομα διαθέσιμο. Οι Windows Insiders έχουν ήδη δει τα βασικά του χαρακτηριστικά και τώρα θα διατεθεί στο ευρύ κοινό.

Οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν ως προς το ότι το Windows 10 May 2021 Update θα ξεκινήσει να έρχεται στους υπολογιστές από τις 11 Μαΐου και έπειτα. Εκτός από διορθώσεις σε bugs και τη σημαντική κάλυψη σε κενά ασφαλείας που έχουν εντοπιστεί, το νέο πακέτο αναβάθμισης των Windows 10 θα έχει και ορισμένα άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Μία νέα δυνατότητα αναμένεται να είναι η ρύθμιση της default κάμερας που θα αναλαμβάνει την ταυτοποίηση μέσω Windows Hello. Αλλαγές και προσθήκες αναμένονται και στον Windows Defender, ο οποίος αναμένεται να είναι πιο ισχυρός και να καλύπτει μία διευρυμένη γκάμα απειλών, αλλά σε γενικές γραμμές, το νέο πακέτο update θα έχει μικρές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο.

Ελπίζουμε, μόνο, να μην εμφανιστούν πάλι προβλήματα με το Windows Update από εκεί που δεν το περιμένουμε…

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Αντε καλά Κολλήματα να έχουμε 😂

Γ

Είσαι υπερβολικός. Έχουν περάσει πολλά χρόνια απ’ την τελευταία φορά που παρατηρήθηκαν κολλήματα με updates, τα οποία διορθώθηκαν σχεδόν άμεσα. Άσε που υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα αντιμετωπίσεις αν συμβούν.

Menelaos

Ωραια.Ανυπομονω.Εχω τρελανει το windows update

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.