Find My Phone: Έχασες το κινητό σου; Google it

Τη μηχανή αναζήτησης στους browers τη χρησιμοποιούμε όλοι μας καθημερινά για να βρούμε διάφορες πληροφορίες για οτιδήποτε. Πως θα σας φαινόταν να “Googlαρετε” το Android κινητό σας και η Google να σας δείξει που είναι;

Για όσους είναι αφηρημένοι και χάνουν συνεχώς το κινητό τους ή τους το έχουν κλέψει, η Google φέρνει μια νέα υπηρεσία στους Android χρήστες οι οποίοι μπορούν να πληκτρολογήσουν τη μαγική φράση “Find My Phone” στον browser και η Google θα τους δείξει που βρίσκεται το κινητό. Αν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον ιδιοκτήτη του, τότε υπάρχει η επιλογή του κουδουνίσματος που θα σας οδηγήσει στο χαμένο κινητό.

Για να λειτουργήσει η υπηρεσία θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στον browser με το ίδιο Google account του κινητού. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε παραπάνω ενέργειες όπως να κλειδώσετε ή να σβήσετε το περιεχόμενο του κινητού, είναι απαραίτητο το Android Device Manager καθώς η υπηρεσία δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Πηγή

Σχόλια

  • Καλησπερα και χρονια πολλα..! Που ακριβως πρεπει να βαλουμε το <> γιατι δεν εχω μπορεσει να το εντοπισω μεσω υπολογιστη ωστε να βρω την τοποθεσια του κινητου μου. Οποιος ξερει ας ενημερωσει..

  • και εγω πατησα στο google find my phone αλλα δεν μου εβγαλε τιποτα ,παραμονο τις ειδησης που ανεφεραν αυτη την υπηρεσια της google

  • Κάντε τα παρακάτω:

    1) Κατεβάστε από το Play Store την εφαρμογή της google (Διαχείριση συσκευής Android)
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm

    2) Πληκτρολογήστε στο google στον υπολογιστή σας
    ῾῾find my phone google῾῾

    3) Επιλέξτε την 1η επιλογή (Android Device Manager - Google)

    4) Βάλτε τον κωδικό του gmail σας και είστε έτοιμοι!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.