Η εφαρμογή Find My Friends έσωσε την ζωή 17χρονης

Ακόμη μία ζωή έσωσε ένα προϊόν της Apple, αυτή την φορά δεν είναι κάποιο smart watch αλλά η Find My Friends εφαρμογή. Η 17χρονη Macy Smith έλειπε από τον σπίτι της στις 7 Ιουνίου για 7 ολόκληρες ώρες με το αυτοκίνητο της.

Μητέρα και κόρη συμφώνησαν πριν την έξοδο της νεαρής να μοιραστούν την τοποθεσία στην οποία θα βρίσκεται η ανήλικη κοπέλα χρησιμοποιώντας την Find My Friends εφαρμογή της Apple. Η Macy δέχθηκε αρκετές κλήσεις στις οποίες δεν απάντησε όπως και στα μηνύματα και όπως δηλώνει η μητέρα της το γεγονός ήταν περίεργο καθώς η νεαρή δεν συνήθιζε να το κάνει αυτό. Ταυτόχρονα, η εφαρμογή της Apple έδειχνε όμως την Macy στην ίδια ακριβώς τοποθεσία.

Find My Friends, Η εφαρμογή Find My Friends έσωσε την ζωή 17χρονης

Έπειτα, η οικογένεια της νεαρής κοπέλας βγήκε στους δρόμους για να την ψάξει. Όταν έφτασαν κοντά στο σημείο είδαν σημάδια των ελαστικών του αυτοκινήτου της Macy και την ίδια την κοπέλα κάτω από το αυτοκίνητο της έπειτα από πτώση 25 ποδιών. Η ίδια εξήγησε ότι αυτό συνέβη αφού το αυτοκίνητο αναποδογύρισε τρεις φορές και βρέθηκε ανάμεσα σε δύο δέντρα.

“Μπορεί να μην έχει τις αισθήσεις της στο αριστερό της χέρι θα μπορούσε όμως να είναι και χειρότερο. Είναι απλά ένα θαύμα και για αυτό είναι υπεύθυνος ο Θεός”, ήταν τα λόγια της μητέρας της Macy.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanoslam

Μπράβο στην Apple. Έστω και ένας άμα σωθεί αξίζει πραγματικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Pro

Apple iPad Pro: Πώς τα πήγε το εξαιρετικά λεπτό tablet στο bend τεστ;

Τα νέα iPad Pro είναι οι πιο λεπτές συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η Apple, με το μοντέλο των 11 ιντσών να έρχεται στα 5,3 χιλιοστά

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Software Apple iOS

iOS 18: Η Apple ανακοινώνει τις λειτουργίες προσβασιμότητας – Eye tracking, φωνητικές εντολές κ.α.

Η Apple έκανε σήμερα προεπισκόπηση πολλών νέων λειτουργιών προσβασιμότητας που έρχονται αργότερα φέτος με ενημερώσεις λογισμικού.

Business Apple featured

Αυτός είναι ο οδικός χάρτης της Apple μέχρι το 2027: Αναδιπλούμενο iPhone, γυαλιά AR και αναδιπλούμενο iPad

Ο γνωστός leaker του Χ @Revegnus1 δημοσίευσε έναν οδικό χάρτη της Apple που μας οδηγεί μετά το 2027 και φαίνεται να προέρχεται από τον κορεατικό ιστότοπο Samsung POP.