Η Microsoft προτείνει στους χρήστες να απεγκαταστήσουν το πρόσφατο update των Windows 10

, Η Microsoft προτείνει στους χρήστες να απεγκαταστήσουν το πρόσφατο update των Windows 10

Όπως σας ενημερώσαμε εχθές με σχετική δημοσίευση, το τελευταίο update που κυκλοφόρησε η Microsoft στα Windows 10 προκάλεσε ορισμένα προβλήματα στους χρήστες του δημοφιλέστερου λειτουργικού συστήματος. Η Microsoft έλαβε άμεσα δράση και ανακοίνωσε επίσημα ότι όσοι κατέβασαν το update με την ονομασία KB4535996 θα πρέπει να το απεγκαταστήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, η Microsoft απάντησε σε έναν χρήστη στο SignTool ο οποίος εντόπισε ότι το εργαλείο δεν δουλεύει στο Visual Studio. Η Microsoft έσπευσε να του απαντήσει λέγοντας του:

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή λαμβάνετε σφάλματα σχετικά με το signtool.exe μπορείτε να απεγκαταστήσετε την προαιρετική ενημέρωση KB4535996.

Το καλό στην υπόθεση αυτού του patch είναι ότι το update είναι προαιρετικό και δεν πρέπει όλοι οι χρήστες των Windows 10 να το εγκαταστήσουν. Ορισμένοι χρήστες παρατήρησαν FPS drops, ενώ κάποιοι άλλοι συνάντησαν τα γνωστά σε όλους μας blue screens. Επιπλέον, το patch έφερε προβλήματα όπως ξαφνικό “wake up” από το Sleep mode και υπήρξαν και αναφορές όπου ο υπολογιστής είτε αργούσε είτε αποτύγχανε να ξεκινήσει.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Greg

Το συγκεκριμένο UpDate KB4535996 το έχω περασμένο από τις 3/3/2020′ και δεν είχα διαπιστώσει κανένα πρόβλημα εως τώρα, σήμερα πάντως βγήκε καινούριο UpDate, τo KB4540673 που ίσως να διορθώνει τα προβλήματα σε όσους παρουσιάστηκαν. Το ότι σε κάποιους παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα δεν σημαίνει πως θα παρουσιαστεί σε όλους, δεν ξέρουμε τι υπολογιστές είχαν και μην ξεχνάμε και τα πειράματα που κάνει ο κάθε ένας στο σύστημα του και με το πρώτο κόλλημα του φταίνε τα UpDate.

Tzeremi

Ξεφτιλίκια… αλλά από τη Microsoft τί παραπάνω μπορείς να περιμένεις!?

Παύλος

Εγκατέστησε Linux τότε να μην έχεις αυτά τα προβλήματα. Τι να σου πω. Μιλάς για την Microsoft σαν να είναι καμιά τυχαία εταιρεία.

nobody

μπορω να πω οτι τα win 10 σταθεροποιηθηκαν αρκετα απο την αρχη που κυκλοφορησαν. μαλιστα η microsoft εχει εισαγει κωδικα ανοιχτου λογισμικου στο λειτουργικο συστημα και αρκετες λειτουργιες που πριν μπορουσες να τις βρεις μονο στο Linux με λιγα λογια τεινει προς τα εκει δηλαδη να δημιουργησει ενα λειτουργικο συστημα στυλ linux στοχευοντας την σταθεροτητα και την ασφαλεια αυτου αλλα με ακριβα addons και εφαρμογες. νομιζω οτι οσο το Linux το συντηρουν τα community και εισερχονται και νεοι developers παντα το Linux θα ειναι το πιο σταθερο και ασφαλες και παντα δωρεαν γιατι διαφορετικα θα αρπαξει η microsoft το μονοπωλιο και τερμα τα δωρεαν.

KostasB

Από περιέργεια πήγα να δω αν έχω το συγκεκριμένο update και όντως το έχω και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.
Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως δεν μου δίνει την δυνατότητα να το απεγκαταστήσω ενώ άλλα παλαιότερα updates μπορώ.

Ηλιας

Τo surface μου αργει να ξεκινήσει.Οταν πηγα να το απεγκαταστησω δεν μου εδεινε αυτη τη δυνατοτητα και όλον αυτον τον καιρο περιμενα να διορθωθεί απο την Microsoft αλλα τιποτα. Τωρα παρόλο που το προβλημα συνεχιζω να το εχω, στα updates που ψαχνω να το κανω απεγκτασταση δειχνει οτι δεν το εχει, δεν μπορω να το βρω. Ξερει κανεις πως να λυθει το προβλημα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Η TSMC μπορεί να μην έχει έτοιμα τα chipset 2nm για την Apple

H Apple έγινε το 2023 ο πρώτος κατασκευαστής smartphone που πρόσφερε συσκευές που τροφοδοτούνται από επεξεργαστή εφαρμογών 3 nm (AP).

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.