Software

iOS 13.2.2: Διορθώνει το πρόβλημα στη διαχείριση της μνήμης RAM

Η Apple ξεκίνησε την κυκλοφορία των patch updates για το iOS 13.2 και έχει ήδη φτάσει στην τρίτη έκδοση της οποίας αυτή τη στιγμή τρέχει η beta. Ωστόσο, η τελική έκδοση του iOS 13.2.2 έχει γίνει ήδη διαθέσιμη και έρχεται για να λύσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των iPhones.

Τι αφορούσε το iOS 13.2.1

Για όσους αναρωτιούνται, το πρώτο patch update του iOS 13.2 κυκλοφόρησε αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους HomePod. Ο λόγος ήταν διότι η Apple εργαζόταν σε διάφορα fixes για τις υπόλοιπες συσκευές που τρέχουν το iOS 13.2 και έπρεπε να λύσει άμεσα ένα πρόβλημα που παρουσίαζαν τα HomePods. Συγκεκριμένα, μετά την αναβάθμιση στο iOS 13.2 τα HomePods αχρηστεύονταν και η Apple έσπευσε να διορθώσει αυτό το σφάλμα.

Οι διορθώσεις σφαλμάτων του iOS 13.2.2

Το δεύτερο patch update του iOS 13.2 κυκλοφόρησε τόσο σε iPhone όσο και σε iPod Touch. Η ενημέρωση διορθώνει το ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα που παρουσίασαν ακόμη και τα iPhone 11. Συγκεκριμένα, όσοι ενημέρωναν τα smartphones τους στο iOS 13.2 διαπίστωναν ότι το λειτουργικό έκλεινε μόνο του εφαρμογές, χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

Εκτός από το πρόβλημα με την κακή διαχείριση της RAM, το iOS 13.2.2:

  • Επιλύει ένα ζήτημα όπου το iPhone μπορεί προσωρινά να χάσει το σήμα μετά από την ολοκλήρωση μιας κλήσης
  • Διορθώνει ένα σφάλμα εξαιτίας του οποίου τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ενδέχεται προσωρινά να μην είναι διαθέσιμα
  • Επιλύει ένα ζήτημα που έχει προκαλέσει δυσανάγνωστες απαντήσεις στα κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου S/MIME μεταξύ των λογαριασμών του Exchange
  • Διορθώνει ένα σφάλμα εξαιτίας του οποίου η χρήση της υπηρεσίας απευθείας σύνδεσης του Kerberos στο Safari ενδέχεται να παρουσιάσει σχετικό ερώτημα ελέγχου ταυτότητας
  • Επιλύει ένα ζήτημα όπου η φόρτιση μπορεί να διακοπεί στα YubiKey Lightning-powered αξεσουάρ

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 8 Νοεμβρίου 2019 10:53

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.