Microsoft Edge: Διαθέσιμα τα AdBlock και AdBlock Plus extensions

Από τα πιο πολύ-χρησιμοποιημένα extensions σε web browsers είναι τα Ad blockers και δυο από τα πιο δημοφιλή είναι τα AdBlock και AdBlock Plus. Ο Microsoft Edge όταν κυκλοφόρησε πριν περίπου έναν χρόνο, δεν είχε υποστήριξη για extensions.

Πρόσφατα η Microsoft άνοιξε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό για τους developers και πλέον έγιναν διαθέσιμα τα AdBlock και AdBlock Plus για τον Edge browser.

Αν και τα ονόματα είναι παρόμοια, τα AdBlock και AdBlock Plus έχουν δημιουργηθεί από διαφορετικές εταιρίες, αλλά έχουν τον ίδιο σκοπό, που είναι να μπλοκάρουν τις διαφημίσεις. Υπάρχει μια έντονη συζήτηση σχετικά με τους ad blockers, η χρήση των οποίων αυξάνεται όλο και περισσότερο. Από τη μα οι εκδότες εκφράζουν τις ανησυχίες τους ότι θα χάσουν μεγάλο μέρος των εσόδων που προέρχεται από τις διαφημίσεις και από την άλλη, μεγάλες εταιρείες όπως η Opera κυκλοφορούν έκδοση με native ad-blocker στον browser.

Όσο για τα AdBlock και AdBlock Plus, προς το παρόν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον Microsoft Edge browser μόνο από όσους έχουν preview εκδόσεις των Windows 10. Υποθέτουμε ότι δεν θα περιμένουμε πολύ μέχρι να έρθουν τα extensions για όλους τους χρήστες Windows 10 συσκευών.

microsoft edge ad block, Microsoft Edge: Διαθέσιμα τα AdBlock και AdBlock Plus extensions

microsoft edge ad block, Microsoft Edge: Διαθέσιμα τα AdBlock και AdBlock Plus extensions

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Windows 10 redstone

Konstantinos

Προσωπικά σταμάτησα να χρησιμοποιώ adblockers. Ως επί το πλείστον οι διαφημίσεις δεν είναι παρεμβατικές με εξαίρεση αυτές της google στα youtube.

κάποια σάιτ κάνουν κατάχρηση αλλά αν θέλουν εταιρίες όπως η google να μη τα χρησιμοποιούμε να αναθεωρήσει λίγο τις πρακτικές τους ως προς την ποσότητα.

sotos

Σοβαρα; Οταν βλεπεις φαινιες δεν σε ενοχλουν; Που θες να δεις avengers και βλεπεις βιαγκρα;! Οταν ψαχνεις κατι πχ στο google και μεχρι να φτασεις στα πραματικα απο5ελεσματα θα εχεις ανοιξει εγκυκλοπαιδεια;!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.