Skype, Θα το δούμε σύντομα και στο επερχόμενο Χbox;

Μία αγγελία εργασίας στο Microsoft Careers Global ήταν η αφορμή για να κυκλοφορήσουν οι φήμες ότι στην επερχόμενη νέα γενιά του Microsoft Xbox θα υπάρχει ενσωματωμένο το Skype, μία κίνηση που πολλοί επιζητούν, ενώ δεν αποκλείεται η ανακοίνωση του… μαντάτου να γίνει και επίσημα στην Ε3.

Πάντως, η αγγελία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μία από τις εργασίες που καλείται να φέρει εις πέρας ο νέος υπάλληλος θα είναι να εστιάσει στην ενσωμάτωση φωνητικών και βίντεο λειτουργιών στη νέα γενιά του Xbox. Είναι σαφής η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, κάτι που είναι λογικό άλλωστε, μιας και η εξαγορά του Skype από την Microsoft έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς με τη μορφή των εφαρμογών που έχουν κυκλοφορήσεις σε διάφορες πλατφόρμες, όπως εκείνη των Windows Phones.

Πηγή: 1,2

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 11:38

Σχόλια

  • Η Μαικροσοφτ εχει τεραστια σχεδια για τα γουιντοους8!!Πισι,ταμπλετες,κινητα και χμποξ(720?) ενοποιημενα,με κοινο οικοσυστημα,εως ενα βαθμο!!Αν της πιασουν,διολου απιθανο,θα ανεβει παρα πολυ στις πωλησεις της!!Για να δουμε..

  • Η μόνη παιχνιδομηχανή που ξέρω με ενσωματομένο το Skype είναι το PSP.
    Αλλά πως θα κάνεις βιντεοκλήση με το Xbox???

  • Λογικά θα είναι απαραίτητος ο αισθητήρας Kinect για να πραγματοποιηθούν βιντεοκλήσεις.Ή οποιδήποτε συμβατή κάμερα.

  • @Κωνσταντίνος: θα υπάρχουν 2 τρόποι για να κανεις βιντεοκλήση ο ένας θα είναι με την microsoft live vision camera και ο δεύτερος με έναν αισθητήρα kinect

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.