Software

MIUI 14: Διέρρευσε το changelog πριν την επίσημη κυκλοφορία

Η Xiaomi αναμένεται να ανακοινώσει το MIUI 14 αργότερα αυτόν τον μήνα, ωστόσο τώρα διέρρευσε ένα changelog που αποκαλύπτει ότι θα έρθουν πολλές αλλαγές στα τηλέφωνα της εταιρείας.

Το MIUI 14 διαθέτει βελτιωμένη αρχιτεκτονική συστήματος με προεγκατεστημένες εφαρμογές που καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια, κάτι που οδηγεί σε καλύτερη απόδοση.

Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης με μια ολοκαίνουργια μορφή widget, φακέλους αρχικής οθόνης και “Super icons”. Το απόρρητο αναθεωρείται επίσης χωρίς να αποθηκεύονται δεδομένα χρήστη στο cloud και όλες οι ενέργειες εκτελούνται τοπικά στη συσκευή.

Ακόμα, ο φωνητικός βοηθός Mi AI θα αποκτήσει περισσότερες δυνατότητες όπως σάρωση εγγράφων, μεταφράσεις, βοηθός κλήσεων με φίλτρο κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Η Xiaomi αναθεώρησε επίσης τη σταθερότητα σύζευξης και σύνδεσης με άλλες συσκευές Xiaomi, όπως ακουστικά, tablet και τηλεοράσεις. Υπάρχει μια βελτιωμένη λειτουργία αναζήτησης στις ρυθμίσεις με ιστορικό αναζήτησης και αποτελέσματα ταξινομημένα ανά κατηγορίες.

Το MIUI 14 προσφέρει, τέλος, υποστήριξη για περισσότερες ασύρματες συσκευές ανάγνωσης καρτών και ενίσχυση της ταχύτητας σύνδεσης με τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας όταν το σήμα Wi-Fi είναι αδύναμο.

Επεξεργάστηκε την 2 Δεκεμβρίου 2022 0:41

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.