Samsung TouchWiz, Νέα screenshots από το νέο UI

Συνεχίζονται οι διαρροές με screenshots από το νέο TouchWiz user interface (UI) που ετοιμάζει η Samsung για τα smartphones της. Όπως και την προηγούμενη φορά τα screenshots παρουσιάζουν ένα μενού που έχει αρκετές ομοιότητες με τα tiles των Windows Phone. Δεν λέμε ότι είναι ίδια, αλλά ότι μοιάζουν στη φιλοσοφία τους.

Το νέο UI έκανε ντεμπούτο πριν μερικές ημέρες μέσα από τα νέα tablets της Sammy και όλοι λένε ότι σύντομα(;) θα ενσωματωθεί και στα smartphones.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2014 7:55

Σχόλια

  • Περισσότερο θα έλεγα ότι θυμίζουν το blinkfeed της HTC και αυτό γιατί συνδιαζει πολλά θέματα και είναι πολύ πιο πολύχρωμο σε σχέση με τα tiles των WP.

  • Ος κάτοχος one & note3 θέλω να πω ότι είναι πολύ ωραίο το ui της HTC και οι κάτοχοι Samsung θα το βολευτούν και θα το συνηθίσουν αμέσως, αλλά από την άλλη όλο αντιγραφή είναι ρε φίλε ο κορεατης .

  • Να΄τα και τα tiles. Βρε παιδι μου τοσο μπροστα αυτη η microsoft πια ? Μετα την apple και την HTC τωρα θα χρησιμοποιήσει και Samsung το design της...

  • Κ που σε ακομη! οσο περναει ο καιρος τοσο θα χρησιμοποιουν τετράγωνα κ παραλληλογραμα στα UI του android.ALLA εκει είναι πιο ομορφα κ θα είναι αξιαγάπητα..

  • Μια ζωή αντιγραφή.
    Μονο WP ρε, crapdroid και ανοησίες.
    Τωρα θα βγουν τα 8.1 να τα σαρωσουν όλα.

  • ΧΑΧΑΧΑ.......μόνο αντιγραφή αυτή η Sammy ακόμα και η LG/HTC/SONY είναι κλάσης ανώτερες από αυτήν, metro design στο ui....okay έτσι ωφελούν την Microsoft κάνοντας ΤΖΆΜΠΑ διαφήμιση των Windows Phone κάνοντας ακόμη πιο εύκολη την μετάβαση από android σε WP, btw θα φάνε μήνυση από τη Microsoft για καταπάτηση πατεντών.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.