Snapcash, για να μεταφέρετε χρήματα σε φίλους μέσω του Snapchat

To Snapchat, η δημοφιλής υπηρεσία instant messaging ανακοίνωσε κάτι που είχαμε ακούσει ότι θα το κάνει το Facebook, τη μεταφορά χρημάτων μεταξύ φίλων. Η υπηρεσία ονομάζεται Snapcash και σου επιτρέπει να μεταφέρεις γρήγορα χρήματα σε κάποιον φίλο σου. Μόλις βάλετε την χρεωστική κάρτα στο Snapchat θα μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στον αντίστοιχο λογαριασμό του φίλου σας.

Αυτό γίνεται μέσω της οθόνης για τα μηνύματα απλά πληκτρολογώντας το ποσό που θέλετε να μεταφέρετε. Προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ και για χρήστες άνω των 18. Λογικά θα στο μέλλον θα είναι διαθέσιμη και στις υπόλοιπες αγορές.

Το Snapchat δημιούργησε το Snapcash σε συνεργασία με την Square η οποία θα διαχειρίζεται τα δεδομένα από τους αριθμούς των καρτών και την επεξεργασία των πληρωμών. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν δίνουν τα ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα στο Snapchat, αλλά στην Square η οποία αν μη τι άλλο θεωρείται πιο ασφαλής από το Snapchat, ειδικά αν σκεφτούμε τη μαζική διαρροή γυμνών φωτογραφιών χρηστών του.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.