Windows 10: To News and Interests θα διατεθεί και σε παλαιότερες εκδόσεις

, Windows 10: To News and Interests θα διατεθεί και σε παλαιότερες εκδόσεις

To επερχόμενο στοιχείο του News and Interests αναμένεται να δοθεί ως δυνατότητα και στις εκδόσεις 20Η2 και 21Η1 των Windows 10. Ο σκοπός της Microsoft είναι να δοθεί η δυνατότητα ενημέρωσης με ένα κλικ σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες.

Το News and Interests βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και αναμένεται να είναι ένα από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά του επόμενου Windows 10 Update. Με βάση τα ενδιαφέροντα του χρήστη και τις προτιμήσεις του, το σύστημα θα εμφανίζει ένα News Feed με όλες τις ειδήσεις που θα θέλει να διαβάσει. Ο σκοπός της όλης διαδικασίας είναι να μη χρειάζεται πολλά κλικ ο χρήστης των Windows 10, προκειμένου να είναι επαρκώς ενημερωμένος.

Όσοι εκδότες και παραγωγοί περιεχομένου έχουν κάνει εγγραφή στην υπηρεσία Bing News Pub Hub θα μπορούν να εμφανίζονται ως διαθέσιμες πηγές ενημέρωσης στο νέο χαρακτηριστικό των Windows 10. Εάν θέλει κανείς να διαβάσει περισσότερες ειδήσεις, δεν έχει παρά να πατήσει πάνω στο See more news, το οποίο και θα καλεί το Bing News για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι η βάση των χρηστών των Windows 10 έχει ξεπεράσει πλέον τους 1 δισεκατομμύριο χρήστες, επομένως αυτή η επιλογή της Microsoft θα δώσει ώθηση στη χρήση των υπηρεσιών του Bing.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.