Windows Phone 8.1 concept UI

Το refresh των Windows Phone 8 και Windows 8 στην έκδοση 8.1 Blue βρίσκεται υπό ανάπτυξη και σε συζητήσεις μας με στελέχη της Microsoft Hellas καταλάβαμε ότι αυτό θα φέρει φρέσκο αέρα και μια νέα οπτική σε smartphones, tablets και υπολογιστές. Παρακάτω ακολουθεί ένα ενδιαφέρον concept με “οθονιές” για το πως θα μπορούσε να είναι το user interface στα αναβαθμισμένα Windows Phone 8.1 smartphones.

Λέτε να δούμε κάτι τέτοιο από τη Nokia στο Λονδίνο;

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 16:30

Σχόλια

  • Like! Νομίζω οτι χρειαζόταν απαραιτήτως ένα refresh το UI και αυτό φαίνεται ότι πρέπει.

  • Ελπίζω πως όχι.. Είναι αρκετά έξω από Design Principles της MS. Μοιάζει σαν μία μίξη Android και Windows..

  • Πανεμορφο concept!!! Μακαρι να ειναι ετσι ή καπως ετσι!!! Εμενα παντως τα WP8 με εχουν βολεψει απιστευτα!!!

  • Μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα..οφείλω να ομολογήσω πως είμαι λίγο αρνητικός με την Microsoft άλλα έτσι όπως το δείχνει αλλάζει τελείως το UI και με τις εφαρμογές το προσπαθούν όσο μπορούν άρα..έχουν μέλλον. Γενικά οι εταιρίες πρέπει να αλλάξουν λίγο τα UI τους. (βλ. iOS-Android)

  • Καλημέρα, όντως φαίνεται πολύ ωραίο, έδωσα κι εγώ μια ευκαιρία στη Microsoft από iPhone (3Gs) που είχα έκανα τη μετάβαση σε Windows Phone 8 (HTC 8s) μπορώ να πω ότι έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από το νέο μου τηλέφωνο και το λειτουργικό με μόνο μια ένσταση, ότι ο χώρος που είναι για τις εφαρμογές δε φτάνει σε τίποτα, από τα 4GB μόνο το 1,5GB έχω στη διάθεση μου! Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με το τηλέφωνο ..

  • Όχι ότι θα με χάλαγε ένα πιο φρέσκο UI σαν το παραπάνω, αλλά ας δώσει πρώτα η Microsoft μια λύση στο θέμα των δεδομένων που αποθηκεύονται στη συσκευή, που συσσωρεύονται και δεν μπορείς να σβήσεις, και το μόνο που ξέρεις για αυτά είναι ο τίτλος "Other", και ας μην αλλάξει εμφάνιση ποτέ! Άντε, και μετάφορά εφαρμογών στην SD.

    Ο μόνος τρόπος που μέχρι στιγμής έχω βρει για να φρεσκάρω την εσωτερική μνήμη είναι factory reset δυστυχώς...

  • Μου αρέσει.

    Αν δεν κάνει κάτι η MS για το χάλι που υπάρχει μόλις πηγαίνει κανείς στο μενού (μια τεράστια, ανούσια, κάθετη λίστα εφαρμογών) τότε δεν πρόκειται να δει προκοπή.

  • εμενα δεν μου αρεσει και πρωτον δεν ειναι κατι το σιγουρο οτι θα γινει ετσι, δευτερον εγω ενα εχω να πω, υγεια πανω απο ολα φατε την σκονη ομως αντροιν φανς γιατι με μονοπυρηνο επεξεργαστη ουτε ΚΑΝ κολλανε τα windows phone γιαυτο αλλωστς δεχοντε τετιο πολεμο!

  • Καλή η μόστρα αλλά αν δεν επιτρέψουν να χρησιμοποιούμε και την sdcard για εγκατάσταση εφαρμογών τότε τζάμπα ο κόπος τους. Εγώ πάντως δεν ξανά αγοράζω τέτοια τηλέφωνα αν δεν μπορείς να επεκτείνεις την μνήμη των εφαρμογών σου.
    Είναι δυνατόν να έχω ένα όμορφο τηλέφωνο και να μην το χρησιμοποιώ γιατί γεμίζει η μνήμη του.
    Ούτε offline gps δεν μπορείς να έχεις 350mb ο Χάρτης της Ελλάδας!!! Και το τηλέφωνο γέμισε.
    Htc 8s

  • Εχω κ εγω windows phone (ΗUAWEI W1) πραγματικα το κινητο ειναι πανεμορφο...κ το εχω λατρεψει...μακαρι να αναβα8μιστει οπως στς εικονες παραπανω......
    αλλα εχω κ εγω παραπονα με τν χωρο αποθηκευσης.... Πραγματικα οσες εφαρμογες+παιχνιδια δωσει η microsoft για να κατεβασουμε κ να δοκιμασουν 8α μενουν στο store ...... γτ δν χωρανε στα τηλεφωνα μας ! Τι να τν κανω τν sd αμα δν μπορω να κατεβασω κανενα παιχνιδι ή εφαρμογη εκει?!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.