Tablets

Microsoft: Τρολάρει το iPad Pro και την προσθήκη πληκτρολογίου

Στις αρχές του μήνα η Apple κυκλοφόρησε μια νέα διαφήμιση στην οποία προωθεί το iPad Pro με οθόνη 12.9 ιντσών ως αντικαταστάτη του PC και λόγω του Smart Keyboard. Η Microsoft δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει με το δικό της Surface Pro 4.

Στο video η Microsoft βάζει δίπλα δίπλα iPad Pro και Surface Pro 4, με τις ψηφιακές βοηθούς Siri και Cortana να συνομιλούν. H Siri γιορτάζει επειδή το iPad Pro έχει πληκτρολόγιο και αυτό το μετατρέπει σε υπολογιστή, όμως η Cortana της υπενθυμίζει πως το Surface Pro 4 έχει το Type Cover, full έκδοση του Office και trackpad, το οποίο λείπει από το iPad Pro.

Στο τέλος του video 30″, η Siri τελικά αντιλαμβάνεται πως το να κάνει πάρτι για να γιορτάσει την έλευση του πληκτρολογίου, δεν ήταν τόσο καλή ιδέα. Αυτό που θέλει τελικά να πει η Microsoft είναι πως το Surface Pro 4 είναι περισσότερο υπολογιστής από το iPad Pro.

Δείτε τα video:

Πηγή

Σχόλια

  • Είναι διαφορετικές συσκευές (έχω και τις δύο). Το Ipad για απλά πράγματα είναι πολύ βολικό (για browsing/emails πάντα αυτό πιάνω) και άμεσο, το surface είναι κανονικό pc σε tablet. Ενας απλός χρήστης που θέλει browsing/email/fb και αρκείται σε αυτά, καλύτερο είναι το ipad. Για οτιδήποτε περισσότερο, surface.

  • Αν είναι να κάνω Browsing/Email/FB κ.λπ. σιγά μην σκάσω τόσα λεφτά για να πάρω το iPad Pro... με 200ευρώ ταβάνι καβατζώνεις Android τάμπλετ και κάνεις παπάδες

  • Το 12.9 είναι εκπληκτική συσκευή, από τις πιο επιτυχημένες αγορές που έχω κάνει, αν και το σκεφτόμουν αρκετά πριν (είχα το Air2). Το έχω εδώ και 2 μήνες, και ούτε καν διανοούμαι να χρησιμοποιήσω μικρό 10άρι ipad ή android. Επίσης έχει απίστευτα δυνατά ηχεία. Εχει αντικαταστήσει τα πάντα μέσα στο σπίτι, εκτός από τα όσα γίνονται μόνο σε PC.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.