Motorola Xoom 2 tablet και άλλα καλούδια…

Άρον άρον κατέβασε τις εικόνες που δημοσίευσε αποκλειστικά το site pocketnow.com με ένα tablet που φέρετε να είναι το επόμενο Motorola Xoom κατόπιν παραίνεσης της ίδιας της Motorola. Για να γίνουμε όμως πιο συγκρεκριμένοι, η ίδια η Motorola έκανε τη γκάφα να δημοσιοποιήσει τις εικόνες από λάθος της.

Το pocketnow.com παρατηρεί ότι εκτός από ένα ακόμα 10άρι tablet εμφανίζονται δύο ιδιαίτερα λεπτά Android smartphones με κωδική ονομασία Slimline και Zaha ενώ και ένα ρολόι κινητό ονοματίζεται ως Tracy XL.

Τις περισσότερες φορές πιστεύω ότι αυτά τα “λάθη” γίνονται επείτηδες, όμως χωρίς να έχει κυκλοφορήσει καν το Motorola Xoom στις περισσότερες χώρες αυτό μου μυρίζει για πραγματική γκάφα!

Πηγή

Σχόλια

  • Πολλά λάθη γίνονται τελευταία.Μάλλον για να κρατάνε ζεστούς τους καταναλωτές

  • Αυτά τα "λάθη" δεν γίνονται κατά λάθος....μην τρελαθούμε κιόλας....δεν γίνεται μια τόσο μεγάλη εταιρία να κάνει ότι να ναι δημοσιεύσεις...πως λειτουργούν? αέρα πατέρα? έλεος....απλά έτσι κρατάει τον κόσμο...π.χ. μπορεί κάποιος να μην περίμενε ένα tablet και να έπαιρνε ένα άλλο και ξαφνικά να είδε αυτό που ήθελε μετά από 1 μήνα...άρα η εταιρία χάνει κέρδη και δεν τη συμφέρει καθόλου αυτό...γιατί για 1 μήνα μπορεί να χάσει πολλές χιλιάδες ευρώ!!!

  • Για μακάκες μας περνάνε εντελώς? Όλα τυχαία διαρρέουν τελικά? Μια χαρά τσάμπα διαφήμιση το λες και τιποτα παραπάνω. Και εξακολουθώ να πιστευώ πως τους τελευταίους 6 μήνες ακούμε συνέχεια για νέα tablets,νέα λειτουργικά, νέα κινητά, νέους επεξεργαστές, που υπάρχουν μόνο σε εργοστασιακά σχέδια. Στα ράφια των καταστημάτων όμως ανύπαρκτα.

  • Για υπάρχει κανείς που πιστεύει πως οι εταιρίες δεν έχουν έτοιμα τα επόμενα τους μοντέλα σε σύντομο χρονικό διάστημα?

  • Εδω δεν κυκλοφορησε ο kal el και η nvidia εχει ηδη ταμπλετα δικης της κατασκευης τι λεμε τωρα.....πολλα ετοιμα υπαρχουν απλα δεν βγαινουν στην αγορα....

  • Όντως, 99% είναι στημένη γκάφα..ας αφήσουμε όμως αυτό το 1% γιατί άνθρωποι είναι κ αυτοί...

  • Μια χαρα....769,70 η λιανικη του! 2 eee pad transformer αγοραζεις σε αυτα τα λεφτα. Να πανε να κουρευτουν....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.