Windows 8 tablet, Δείτε live βίντεο με demo συσκευές

Διφορούμενα τα σχόλια σας για το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 8 που θα τρέχει και σε tablets. Τα περισσότερα θετικά κάποια άλλα διατηρούν επιφυλάξεις και περιμένουν περισσότερα από τη Microsoft. Στα hands-on video που ακολουθούν σίγουρα δεν θα αλλάξετε γνώμη ή θα ενθουσιαστείτε ή θα προσπεράσετε.

Kudos to Kostas01

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 10:53

Σχόλια

  • Αρέσει δεν αρέσει αυτό το λειτουργικό θα αλλάξει τις ισορροπίες στην αγορά. Προσωπικά το βρήκα θαυμάσιο αν και οι ουσιαστικές βελτιώσεις έχουν να κάνουν από ότι βλέπω μόνο στο κομμάτι των tablets. Καλό το Android αλλά έχει ένα σωρό αδυναμίες ενώ τα Windows είναι ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζει τα ΠΑΝΤΑ την στιγμή που οι εφαρμογές των άλλων OS προσπαθούν να είναι απλά συμβατές. Το σίγουρο είναι ότι το καινούριο λειτουργικό βάζει φωτιά στον ανταγωνισμό και θα πιέσει τη Google να σοβαρευτεί και να διορθώσει τις αδυναμίες του Android.

  • Αν και δεν το περιμενα να μου αρεσει - ενθουσιαστηκα! επιτελους ενα smooth λειτουργικο χωρις τα lag που παρατηρουνται στις honeycomp ταμπλετες....

  • Ειναι φοβερα.. δεν μπορω να βρω αρνητικο να τους προσαψω.. Ισως το μονο αρνητικο ειναι οτι θα μας βγάλουν την ψυχη μεχρι να κυκλοφορήσουν διοτι η microsoft εχει γινει εκνευριστικά βραδυκίνητη τελευταία..

  • Αρκετά εντυπωσιακό δεν λέω, απλά με προβληματίζει η χρήση του στα Pc's. Δηλαδή πόσο χρηστικό θα είναι με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο.Γιατί καλώς η κακώς τα tablets δεν χρησιμοποιούναται οσο τα Pc's. Και δεν θέλω να αλλάξω το Pc μου! Θα δούμε!

  • Υπάρχει ενημέρωση ή πληροφορία για το πότε περίπου αναμένονται? Προβλέπω αναμονή ανάλογη αν όχι μεγαλύτερη από τα προιόντα της Apple.

  • εντυπωσιακό μεν αλλά δε μπορώ να πω οτι θα το αγόραζα... εξάλλου μη ξεχνάτε οτι το android είναι free και δεν είναι κριτήριο αυτό "πάει πιο smooth" demo είναι.......

  • μια χαρα για tablet αλλα για το desktop μου δεν νομιζω να ειναι τοσο ευχρηστα οσο τα 7.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.