Samsung Galaxy Tab 10.1 slim, Έρχεται μέσα στο μήνα;

Οι πληροφορίες από το ελληνικό στρατόπεδο της Samsung συνεχίζονται, γιατι εδώ στο Techblog έχουμε τις πηγές και δεν μεταφράζουμε απλά τα ξένα sites. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες το tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 το slim το καινούργιο, αυτό που παρουσιάστηκε μετά από το μοντέλο που διαθέτει σήμερα η Vodafone (το 10.1v), αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα με άγνωστη τιμή.

Το Samsung Galaxy 10.1 slim κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά της Αμερική τον περασμένο μήνα Ιούνιο και να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να έρθει Ευρώπη. Η νέα αυτή έκδοση έχει πιο λεπτό πάχος 8.6 χλστ. (10.9 χλστ η πρώτη έκδοση), βάρος 595 γρ. (599 γρ.) και νέο user interface TouchWiz 4.0 ειδικά σχεδιασμένο για το λειτουργικό σύστημα Honeycomb (θα φοράει την έκδοση 3.1).

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το συλλεκτικό Samsung Galaxy Tab 10.1 με το λευκό καπάκι, το πιο πιθανό είναι να διατεθεί μόνο το μαύρο το κλασσικό.

Τον Αύγουστο περιμένουμε επίσης το μικρότερο Samsung Galaxy Tab 8.9 με οθόνη… 8.9 ιντσών.

Επεξεργάστηκε την 1 Ιουλίου 2011 12:00

Σχόλια

    • Δύο είναι τα μοντέλα, αυτό που φέρνει η Vodafone το Galaxy Tab 10.1v και το slim το Galaxy Tab 10.1.
      Το πρώτο έχει κάμερα 8 Megapixel το δεύτερο δεν ξέρω.

  • Θα προτιμουσα το Samsung Galaxy tab 10.1 με 8αρα καμερα και αν είχε sd.Τώρα είμαι μεταξύ Toshiba Thrive και Motorola Xoom.Αλλιώς αναμονή για τέλος του χρόνου που θα έρθουν κι αλλα tablets και τα πέσουν οι τιμές (στο ebay) των ηδη υπαρχοντων.

  • Βαγγέλη ριξε και μια ματιά στο Acer.Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχει πολύ καλή υποστήριξη από τους xda.Εχουν βγάλει και Samsung galaxy tab rom.noway δεν παίζονται!!!!

  • Εγώ πειράζει να φαντασιώνομαι ένα Toshiba Thrive με iOS 5;;;;;;
    Για φαντάσου να αγοράζεις την ταμπλέτα της αρεσκείας σου και ΜΕΤΑ να επιλέγεις αν θες να αγοράσεις windows, android, iOS ή ό,τι άλλο. Τότε θα γινόταν χαμός. ααααχ όνειρα....

  • Κώστα Καλημέρα,
    Γνωρίζεις πότε το Samsung Galaxy tad 10.1 το πρώτο που έφερε η Vodafone θα αναβαθμιστεί σε honeycomb 3.1?

  • Κώστα μήπως έμαθες πότε θα έρθει το 10άρι στην Ελλάδα και σε ποια τιμή ?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.