Samsung Galaxy Tab 4 10.1, Φωτογραφίες από τον @evleaks

Λίγες μόνο ημέρες μετά την εμφάνιση των πρώτων φωτογραφιών του Samsung Galaxy Tab 4 7.0, ο γνωστός @evleaks επιστρέφει να μας παρουσιάζει leaked images του Galaxy Tab 4 10.1. Το νέο tablet της Samsung θα έχει οθόνη 10.1 ιντσών, ανάλυσης 1280 x 800 pixels, ενώ πρόκειται να γίνει διαθέσιμο σε δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Galaxy Tab 4 10.1 θα τρέχει Android 4.4 KitKat, χρησιμοποιώντας τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400 στα 1.2GHz, 1.5GB RAM και 16GB εσωτερική μνήμη. Ακόμα, η μπροστινή του κάμερα θα είναι 1.2MP, ενώ η πίσω 3MP. Καθώς τα χαρακτηριστικά δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, θεωρείται πιθανό η Samsung να ορίσει μία σχετικα χαμηλή τιμή για το μοντέλο.

Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα της σειράς Galaxy Tab 4, η οποία θα περιλαμβάνει και ένα 8ιντσο μοντέλο. Σύμφωνα με τις φήμες όμως, η Samsung ετοιμάζεται να ανακοινώσει την σειρά στις 24 Απριλίου, την ημερομηνία δηλαδή που αναγράφεται πάνω στην οθόνη των συσκευών στις leaked images.

Πηγή

Σχόλια

  • Ανάλυση 1280χ800;!!! Τι στιγμή που οι κινέζοι βγάζουν 10άρες ταμπλέτες με 1920χ1080 και τιμή 180-200€; Καλή τύχη με αυτά τα χαρακτηριστικά.

  • Πραγματικά από τη σειρά galaxy tab το μόνο που αξίζει ειναι το 8.0 inches είναι καλύτερο απο το 10.1 inches αλλά και πιο φτηνό

  • πραγματικά βαρέθηκα να βλέπω συσκευές να βγαίνουν με snadragon 400 φέτος. εν έτη 2014 ξεχάσαμε τελέιως τον snapdragon 600 και ton snapdragon s4 pro. χάθηκε ο κόσμος να βγάλουν ένα καινούριο mid-range tablet με αυτους τους επεξεργαστές που έινια πλέον 2 χρονών? η μήπως θέλουν να υπάρχει το τεράστιο χάσμα μεταξί mid-range και high-spec για να ωθούν τον κόσμο στα ακριβά?

    όσο για το resolution που αναφέρθηκε ο φίλος πιο πάνω έιναι ο μόνος τρόπος να έχεις ένα tablet με τον επεξεργαστή αυτό και να πέζει και κανένα παιχνίδι. η adreno 203 δεν λεέι και πολλά...

  • Ίσως τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στο άρθρο να είναι λίγο "χαμηλά", ας μην ξεχνάμε όμως ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η σειρά όποτε πολλά από αυτά μπορεί να αλλάξουν μέχρι τότε!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.