Samsung Galaxy Tab, Θέλουμε να αναβαθμιστεί σε Android Honeycomb

Θέλω να προλάβω τις ερωτήσεις σας, απαντώντας ότι δεν έχω ιδέα αν και πότε θα αναβαθμιστεί το αγαπημένο σας Samsung Galaxy Tab σε Android 3.0 Honeycomb. Τη νέα έκδοση λειτουργικού την ζηλέψαμε μέσα από ένα χορταστικό βίντεο και την περιμένουμε πως και πως για να δούμε πως θα αντιμετωπίζουμε από άυριο τα Android tablets.

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη και όσοι ξόδεψαν 600+ ευρώ από τον περασμένο Οκτώβριο για το Samsung Galaxy Tab δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να μείνουν με τον δίσκο στο χέρι. Όχι ότι δεν τα περνάνε μια χαρά με το 2.2 Froyo αλλά όπως και αν το κάνεις το νέο Honecomb 3.0 είναι άλλο πράγμα. Ας ευχηθούμε η Samsung να αναβαθμίσει το Galaxy Tab στην έκδοση Android 3.0 και να μην απαξιώσει το Galaxy Tab όπως κοντεύει να κάνει με το θρυλικό smartphone Galaxy S.

Επεξεργάστηκε την 8 Φεβρουαρίου 2011 20:28

Σχόλια

  • Η samsung δεν έχει απαξιώσει ακόμα το galaxy s έχει δώσει μέχρι και τη 2.2.1 τι στιγμή που η τελευταία froyo είναι η 2.2.2 και gingerbread τρέχει μόνο το nexus s.

  • Φιλε mitsako δεν φτανει η 2.2.1 και οποια αλλη εκδοση να την βγαζει η samsung για αλλες χωρες αλλα να ερχεται επισημα στην ελλαδα κατι το οποιο δεν το βλεπω,οσο για το galaxy tab τωρα που θα δωσει το δυο λιγο χλωμη την βλεπω την αναβαθμιση σε android 3

  • Όλες οι εταιρίες και όχι μόνο η samsung έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν με το τρόπο που αργούν να αναβαθμίσουν τα λειτουργικά τους.... Please gingerbread...............!!!!

  • Σημερα που συνδεθηκα στο ιντερνετ με το tab παρατηρησα οτι παρολο το adobe flash player που διαθετει δεν ανοιγει τα βιντεακια του dailymotion σε διαφορεs αθλητικεs σελιδεs οπωs sport24κτλπ γνωριζει κανεισ γιατι??

    • Πρέπει να έχει σχέση με τον τύπο των βίντεο που έχουν embed στις σελίδες τους. Κάνε δεξί κλικ και view source να δεις. Δεν γνωρίζω κάποια λύση.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.