Snapdragon 845: Χρονισμό στα 2.5GHz υποδεικνύει πηγή

Snapdragon 845 χρονισμός, Snapdragon 845: Χρονισμό στα 2.5GHz υποδεικνύει πηγή

Με μέγιστο χρονισμό στα 2.5GHz θα έρχεται το Qualcomm Snapdragon 845 SoC σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην υπόθεση από την Κίνα.

Παρά το γεγονός ότι σε θέμα χρονισμού δεν θα έρχεται με σημαντική διαφοροποίηση από τα 2.45GHz του Snapdragon 835, η νέα μέθοδος κατασκευής του στα 7nm θα τον καταστήσει αρκετά ανώτερό του, όπως αναφέρει το Android Headlines.

Η εικασία ότι το Snapdragon 845 θα έρχεται με αρχιτεκτονική στα 7nm προκύπτει από την πρόσφατη συνεργασία της με την TSMC. Όμως κάποιοι αναφέρουν ότι η Qualcomm θα παραμείνει για ένα ακόμη έτος περίπου στην αρχιτεκτονική των 10nm και έτσι το Snapdragon 845 θα είναι ελάχιστα βελτιωμένο από το Snapdragon 835.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συμβαδίζει με τη μέχρι τώρα στρατηγική της Qualcomm κι αν υπάρξει κάποιο ακόμη τσιπ στα 10nm, αυτό είναι πολύ πιθανό να είναι το Snapdragon 836.

Επιπλέον, για γραφικά λογικά το Snapdragon 845 θα έρχεται με την Adreno 630 GPU ενώ για μόντεμ θα έχει το X20 το οποίο μπορεί να επιτύχει ταχύτητες για download μέχρι 1.2Gbps.

Όσο για τις συσκευές που θα το ενσωματώσουν, τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus αναμένεται να είναι οι πρώτες, ενώ και άλλες εταιρείες θα θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για τις ναυαρχίδες τους όπως οι LG και Sony.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Άπαιχτος

Πιστεύω πλέον οι ναυαρχίδες με το 845 θα πετούν στην κυριολεξία 😛 Αν είναι κατασκευασμένο και στα 7nm ξέφυγε η Qualcomm. Tα πάντα θα γίνονται αστραπιαία! Αντίο bionic apple. haha!

Αλέξανδρος

@Άπαιχτε, εγώ με τον 810 και είμαι υπερκαλυμμένος παρ’ όλου που είναι και “καυτός” ο επεξεργαστής του στο flex 2. Όλα γίνονται ταχύτατα. Από εκεί και πάνω δεν υπάρχει θέμα. Το καλό είναι ότι από τον sp 820 η Ms κατάφερε και έβαλε FULL WINDOWS επάνω και τρέχουν αξιοπρεπέστατα και με βαριές εφαρμογές.
Καταλαβαίνεις φίλε ότι από τον 820 τουλάχιστον και μετά η Qualcomm είναι “Άπαιχτη”.

Άπαιχτος

Αλέξανδρος σωστός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.