Reviews

Realme C21: Οικονομικό… με πιστοποίηση

Το Realme C21 είναι ένα από τα πρώτα smartphone που λαμβάνουν πιστοποίηση υψηλής αξιοπιστίας smartphone από τον γερμανικό οργανισμό συμμόρφωσης και πιστοποίησης προτύπων ασφαλείας TUV Rheinland.

Η Πιστοποίηση Υψηλής Αξιοπιστίας Smartphone TÜV Rheinland περιλαμβάνει ένα σύνολο τυποποιημένων διαδικασιών και ελέγχου ποιότητας που εφαρμόζονται πάνω στα Realme smartphones εξομοιώνοντας την χρήση που θα είχαν αυτά σε βάθος 3 χρόνων.

Η διαδικασία πιστοποίησης περιλαμβάνει 23 δοκιμές, οι οποίες αποτελούνται κυρίως από 10 σενάρια δοκιμών καθημερινής χρήσης, όπως πτώση και φθορά, 7 σενάρια δοκιμών ακραίου περιβάλλοντος, όπως εξαιρετικά ακραία θερμοκρασία, ακραία υγρασία, διακύμανση τάσης, διάρκεια ζωής κουμπιού, στατικός ηλεκτρισμός, πίεση αέρα και 6 σενάρια δοκιμής αξιοπιστίας επιμέρους συστατικών.

Η πιστοποίηση υψηλής αξιοπιστίας TÜV Rheinland Smartphone προέκυψε μετά από 8 μήνες έρευνας και δοκιμών που πραγματοποίησαν από κοινού οι TUV με τη Realme.

Περνώντας τις συγκεκριμένες 23 δοκιμές τα πιστοποιημένα smartphone της Realme βεβαιώνουν ότι θα διατηρούν την ποιότητα και την καλή λειτουργία ακόμα και μετά από 3 χρόνια καθημερινής χρήσης.

Εκτός από τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, η realme μελετά και το πώς οι νέοι χρησιμοποιούν το smartphone τους και σχεδιάζει μοντέλα που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής τους.

Το Relme C21 είναι ένα 4G smartphone με gaming επεξεργαστή MediaTek Helio G35, οθόνη LCD 6.5″ HD+, 4GB μνήμη RAM και 64GB ενσωματωμένη μνήμη. Δέχεται κάρτες μνήμη micro SD ταυτόχρονα με δυο κάρτες SIM.

Διαθέτει τριπλή κάμερα AI με βασικό αισθητήρα 13 Megapixel και δυο ακόμα, ένα 2 Megapixel Macro και έναν 2 Megapixel B&W. H selfie είναι 5 Megapixel και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5000 mAh.

Ενσωματώνει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη, τρέχει Android 10 και φορτίζει μέσω Micro USB. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις 3GB/32GB με τιμή 129 ευρώ και 4GB/64GB με τιμή 149 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 18 Μαΐου 2021 14:54

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.