Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 hands-on video [MWC 2014]

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το “τεράστιο” Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 με οθόνη 12.2 ιντσών ανάλυσης 2560×1560 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdraghon 800, 3GB μνήμη RAM, κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 9.500 mAh, micro USB 3.0 και βάρος 734 γρ.

Το Galaxy Tab Pro 12.2 τρέχει Android 4.4 KitKat με TouchWiz και μπορεί να αναπαράγει έως και 4 εφαρμογές ταυτόχρονα. Δείτε hands-on video και το Galaxy Tab Pro 8.4.

Επεξεργάστηκε την 20 Μαρτίου 2014 20:23

Σχόλια

  • Ποση ωρα αραγε αντεχει ενας ανθρωπος να το κρατησει με ενα χερι,χωρις να του τη σπασει το μεγεθος του και το βαρος του.....

  • Ξερει κανεις αμα κανει τηλεφωνικες κληση γιατι φανηκε πως μπορει και εκτος αυτου πενακι θα διαθετει?

  • Μια ερωτηση.Γιατι καποιος να επιλεξει ενα τετοιο tablet οσο τουμπανο και αν ειναι, την στιγμη που υπαρχουν tablets που τρεχουν κανονικα windows και μαλιστα μπορουν να εχουν 4 (για πλακα) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ εφαρμογες ανοιχτες;

  • Το κακο δεν ειναι μονο οτι σε αυτα τα λεφτα παιρνεις win tablet. Το κακο ειναι και οτι το android ειναι φτιαγμενο για μικρες οθονες αυτη τη στιγμη. Πχ οταν πατησε ρυθμισεις, απλα ανοιξε το κλασικο μενου σε τεραστια μορφη. Οτι βλεπεις και σε ενα κινητο δηλαδη. Δεν αξιοποιησε καθολου τον εξτρα χωρο για να προσφερει κατι παραπανω.
    Για να βλεπεις ταινιες παντος ειναι φοβερο.

  • χαχαχαχαχα!!!! πολυ δυνατη εισαγωγη!!! Κωστα, σ'αγαπαμε!!! ΤΟΥΜΠΑΝΟ το tablet paidia... ξεφευγει πραγματικα. η οθονη ειναι απιστευτη και το multitasting πραγματικα χρησιμο και μοναδικο.

    +1 στον sosimple

  • Δεν θα λεγα τέλειο, απλά είναι κάτι που αξίζει να το αποκτήσεις... και μόνο γι' αυτό : Τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdraghon 800.

  • Πολύ καλό, φοβερός επεξεργαστής. Η τιμή όπως συνηθίζει η Samsung είναι τσιμπημένη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.