Νέα αναβαθμισμένα προγράμματα COSMOTE BUSINESS COST CONTROL

Η Cosmote εμπλουτίζει τα πρωτοποριακά προγράμματα «COSMOTE BUSINESS COST CONTROL», που πρώτη διέθεσε στην ελληνική αγορά, επιτρέποντας στους εταιρικούς της πελάτες να έχουν πλήρη έλεγχο των εξόδων τους, παρέχοντάς τους σταθερό μηνιαίο λογαριασμό και επιπλέον οικονομική ενδοεταιρική επικοινωνία.

Τα προγράμματα COSMOTE BUSINESS COST CONTROL 15 και 25 προσφέρονται με μηνιαίο πάγιο, το οποίο οι εταιρικοί πελάτες μπορούν να καταναλώσουν για εθνικές και διεθνείς κλήσεις, καθώς και για χρήση υπηρεσιών της COSMOTE. Τα συγκεκριμένα προγράμματα αναβαθμίζονται παρέχοντας πλέον τη δυνατότητα για χαμηλότερες χρεώσεις σε ενδοεταιρικούς προορισμούς.

Με τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς, η COSMOTE ξεκινά, παράλληλα, την εμπορική διάθεση του προγράμματος «COSMOTE BUSINESS COST CONTROL ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΑ», που παρέχει μόνο απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία, με πάγιο 17€ και bonus 1€ κάθε μήνα για τις ανάγκες επικοινωνίας εκτός εταιρίας.

Τα νέα βελτιωμένα προγράμματα COSMOTE BUSINESS COST CONTROL 15 και 25 και το νέο πρόγραμμα «COSMOTE BUSINESS COST CONTROL ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΑ» προσφέρονται με επιδότηση συσκευής και παρέχουν τη δυνατότητα σε εταιρίες να διαθέτουν εταιρικά κινητά τηλέφωνα σε περισσότερους υπαλλήλους, για να επικοινωνούν καλύτερα με συνεργάτες και πελάτες, αποκτώντας συγχρόνως:

•απόλυτο έλεγχο του κόστους με σταθερό μηνιαίο λογαριασμό
•δυνατότητα για χαμηλές χρεώσεις σε κλήσεις προς ενδοεταιρικούς προορισμούς ή/ και απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία
•δυνατότητα ενημέρωσης για το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού τους
•ευελιξία στην επικοινωνία των υπαλλήλων, οι οποίοι μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών COSMOTE ανανεώνοντας το χρόνο ομιλίας τους με κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας
•μεταφορά του ποσού του ορίου χρήσης και των περαιτέρω ανανεώσεων που δεν καταναλώνονται κάθε μήνα, στους επόμενους μήνες.

Με τα προγράμματα «COSMOTE BUSINESS COST CONTROL», η COSMOTE προσφέρει ακόμα περισσότερα οικονομικά και λειτουργικά οφέλη στους εταιρικούς της πελάτες, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις εξειδικευμένες ανάγκες τους.

Επεξεργάστηκε την 22 Οκτωβρίου 2007 17:39

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.