By innovation only: Τα 5 σημεία κλειδιά του σημερινού event της Apple

Apple, By innovation only: Τα 5 σημεία κλειδιά του σημερινού event της Apple

Σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί το “By innovation only” event της Apple στο Steve Jobs Theatre, στο Cupertino της Καλιφόρνια. Η εταιρεία θα παρουσιάσει τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.

Επιπλέον, περιμένουμε η Apple να αποκαλύψει ένα MacBook 6 ιντσών, τα Apple Watch Series 5, νεότερα για την Apple TV+ και την Apple Arcade, τα Apple Tag, και άλλα. Ποια όμως είναι τα πέντε σημεία κλειδιά της εκδήλωσης;

iPhone 11

Το πιο σημαντικό κομματί του event θα είναι η παρουσίαση των iPhone 11 τα οποία θα διαθέτουν όλα τους τον A13 συνοδευόμενο από έναν coprocessor τον Apple R1. Η μικρότερη συσκευή θα είναι ο διάδοχος του iPhone XR και θα έχει οθόνη LCD 6,1 ίντσες, βελτιωμένο Face ID, δύο κάμερες 12MP και θα τρέχει iOS 13.

Apple, By innovation only: Τα 5 σημεία κλειδιά του σημερινού event της Apple

iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max

Οι premium εκδόσεις τη σειράς αλλάζουν όνομα και πλέον θα λέγονται Pro. Τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max θα έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, τριπλή κάμερα με βελτιωμένες επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό, οθόνη OLED 5,8 ίντσες και 6,5 ίντσες αντίστοιχα, βελτιωμένο Face ID, και θα τρέχουν iOS 13.

Apple Watch Series 5

Τα Apple Watch Series 5 θα είναι οι διάδοχοι των Series 4 και φαίνεται ότι σχεδιαστικά είναι εμπνευσμένα από τους προκατόχους τους με ελάχιστες αλλαγές. Σύμφωνα με αναφορές, τα νέα smartwatch της εταιρείας θα έχουν γρηγορότερο και αποδοτικό επεξεργαστή, κάσες κατασκευασμένες από κεραμικό υλικό και τιτάνιο, λειτουργία παρακολούθησης ύπνου και θα τρέχουν WatchOS 6.

MacBook Pro 16 ιντσών

Apple, By innovation only: Τα 5 σημεία κλειδιά του σημερινού event της Apple

Το MacBook Pro των 16 ιντσών διέρρευσε εντελώς ξαφνικά και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε θα έχει ανάλυση 3.072×1.920 pixels με μικρά bezels. Στο εσωτερικό θα υπάρχει ο Intel Coffee Lake-H Refresh και 32GB μνήμη RAM. Από πλευράς τιμής περιμένουμε ότι θα ξεκινά από τα 3.000 δολάρια Αμερικής.

Apple Tag

Το Apple Tag είναι μία Tile-esque Bluetooth συσκευή παρακολούθησης που θα ανακοινωθεί μαζί με τα iPhone 11. Σύμφωνα με τις αναφορές, ο tracker θα χρησιμοποιεί AR ώστε να βοηθά στον εντοπισμό αντικειμένων μέσω της εφαρμογής Find My.

Μπορεί αυτά να ήταν τα κυριότερα σημεία του “By innovation only” event, αλλά όλες οι ανακοινώσεις που αναμένεται να κάνει η εταιρεία είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Μείνετε συντονισμένοι στο TechBlog για να μάθετε πρώτη όσα ανακοινώσει η εταιρεία σήμερα το βράδυ.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγία apple

MacBook 6 ιντσών 😂😂😂😢😢😢

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.