Halo Infinite: Το sandbox περιεχόμενο είναι 90% έτοιμο

Halo Infinite, Halo Infinite: Το sandbox περιεχόμενο είναι 90% έτοιμο

Η 343 Industries ανακοίνωσε ότι το sandbox περιεχόμενο του Halo Infinite είναι 90% έτοιμο, όμως χρειάζεται να τελειοποιηθεί πριν την κυκλοφορία. Η ομάδα εργάζεται πάνω στα αντικείμενα του sandbox, όπως τα όπλα, τα οχήματα και ο εξοπλισμός, όμως θα συνεχίσει να κάνει polish το παιχνίδι μέχρι να είναι έτοιμο.

Επιπλέον, η 343 Industries εργάζεται στο όσο το δυνατόν καλύτερο οπτικά περιεχόμενο, αλλά και να διορθώσει τα bugs που μπορεί να υπάρχουν. Αυτό σημαίνει ότι το single player περιεχόμενο του παιχνιδιού έχει ήδη ολοκληρωθεί, όμως η ομάδα θέλει να είναι 100% έτοιμο το παιχνίδι πριν κυκλοφορήσει, καθώς όλοι θυμόμαστε τι έγινε με την αποκάλυψη του gameplay του Halo Infinite.

Ο Quinn DelHoyo, επικεφαλής σχεδίασης του sandbox, δήλωσε:

[Η ομάδα του Sandbox] είναι πολύ απασχολημένη. Όλοι στην ομάδα διορθώνουν σφάλματα στο περιεχόμενο της κυκλοφορίας και μερικές συναρπαστικές προσπάθειες ξεκινούν για μελλοντικές ενημερώσεις – όπως καινούργια οχήματα, εξοπλισμός κ.λπ. Αλλά παίζουμε υπερβολικά και αναζητούμε τρόπους για να τελειοποιήσουμε και να βελτιώσουμε τα πάντα. Όλο το περιεχόμενο που θα δουν οι παίκτες στην κυκλοφορία του Halo Infinite είναι εντός παιχνιδιού και παίζεται καθημερινά, αλλά απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε κάτι από 90% σε πλήρη ποιότητα λανσαρίσματος, δηλαδή στο 100%.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.