Games

Η Microsoft δεν επιτρέπει στους developers την επί πληρωμή αναβάθμιση τίτλων για το Series X

Μία από τις καλύτερες κινήσεις που έχει κάνει η Microsoft για να ενθαρρύνει τους gamers να αναβαθμίσουν το Xbox One τους σε Xbox Series X όποτε αυτοί το επιθυμούν είναι το Xbox Smart Delivery, η αναβάθμιση δηλαδή των παιχνιδιών δωρεάν από την έκδοση του Xbox One στην έκδοση Xbox Series X.

Όμως, αυτό που δε γνωρίζαμε είναι πως η Microsoft δεν επιτρέπει στους developers που δημιουργούν παιχνίδια και για την τωρινή αλλά και για την επερχόμενη γενιά να χρεώνουν τους πελάτες τους για να αναβαθμίσουν τους τίτλους τους. Αντίθετα, αν κάποια ομάδα ανάπτυξης δε θέλει να κάνει δωρεάν την αναβάθμιση αλλά θα πρέπει να αγοράσει κάποιο αντίστοιχο πακέτο και με τις δύο εκδόσεις.

Όσοι θέλουν να αναβαθμίσουν τα παιχνίδια τους στην επόμενη γενιά επί πληρωμή, δε θα μπορούν να το κάνουν. Από την άλλη, η Microsoft επιτρέπει κινήσεις όπως την δωρεάν αναβάθμιση μόνο της Mamba Forever Edition του NBA 2K21, καθώς δεν πρόκειται για ξεχωριστή χρέωση αλλά για ένα πακέτο. Τέλος, η εταιρεία υποστηρίζει ότι τον τελικό λόγο τον έχουν οι developers και οι publishers, αν και έχει θέση τα δικά της όρια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Ιουλίου 2020 2:56

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.