Lockdown: Τι θα γίνει με τις προ-παραγγελίες των PlayStation 5 και Xbox Series X;

PlayStation 5, Lockdown: Τι θα γίνει με τις προ-παραγγελίες των PlayStation 5 και Xbox Series X;

Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου όλη η χώρα μπαίνει ξανά σε lockdown, όμως αρκετοί ενδιαφέρονται να μάθουν τι θα γίνει με τις προ-παραγγελίες των PlayStation 5 και Xbox Series X. Εμείς επικοινωνήσαμε με τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και έχουμε τις απαιτούμενες πληροφορίες για το πως θα παραλάβετε τις κονσόλες σας.

Αρχικά, όσοι έχουν δηλώσει αποστολή στο χώρο τους δεν πρόκειται να επηρεαστούν, καθώς τα διαθέσιμα τεμάχια θα αρχίσουν να αποστέλλονται την ημερομηνία κυκλοφορίας. Οπότε, αν δεν υπάρξει κάποια καθυστέρηση από πλευράς courier, θα λάβετε τo Xbox Series X στις 11 Νοεμβρίου και το PlayStation 5 στις 20 Νοεμβρίου.

Όσοι έχετε δηλώσει παραλαβή από κατάστημα, θα σας καλέσει το αντίστοιχο κατάστημα για να δώσετε τα απαραίτητα στοιχεία για να γίνει η αποστολή της κονσόλας στο σπίτι σας ή σε όποιον χώρο επιθυμείτε. Όπως μας επισημαίνουν οι αλυσίδες σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει ενημέρωση του πελάτη, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί σταδιακά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όπως έγινε και με τις προ-παραγγελίες των Xbox Series X και PlayStation 5 έτσι θα γίνει και με τις αποστολές, δηλαδή θα τηρηθεί η ίδια σειρά προτεραιότητας στις αποστολές. Οι αλυσίδες επίσης μας ενημέρωσαν πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό από μέρους τους για να κυλήσουν ομαλά οι αποστολές και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις. Μένει να δούμε αν όντως γίνει ή αν καθυστερήσουν παραπάνω ημέρες λόγω lockdown.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα ενημερώσουμε το παρόν post.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Ημερολόγιο, Ειδοποιήσεις κ.α.

Η Apple είναι έτοιμη να αποκαλύψει μια λειτουργία αυτόματης σύνοψης για ειδοποιήσεις ως μέρος μιας σειράς νέων λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης που θα ενσωματωθούν στο iOS 18.

Smartphones Apple featured iPad Pro

iPad Pro 13″ & Apple Pencil Pro γίνονται φύλλο και φτερό από το iFixit

Ο δημοφιλής ιστότοπος επισκευών iFixit μοιράστηκε ένα βίντεο με τα teardown του νέου iPad Pro 13 ιντσών και του Apple Pencil Pro.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Σε αυτά τα χρώματα θα είναι – μάλλον – διαθέσιμη η σειρά

Ο έγκυρος αναλυτής Apple της TF International, Ming-Chi Kuo, προέβλεψε σε tweet σε ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμη η επερχόμενη σειρά iPhone 16.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.