Luis Vuitton: Από ένα custom LV x LOL Watch στους νικητές του Παγκοσμίου

, Luis Vuitton: Από ένα custom LV x LOL Watch στους νικητές του Παγκοσμίου

Η ομάδα FunPlus Phoenix (FPX) έφτασε στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου του League of Legends το οποίο διεξήχθη στις 10 Νοεμβρίου στην Γαλλία και κατάφερε να επικρατήσει έναντι της Ευρωπαϊκής, G2 Esports, 3-0 στο ένα BO5. Όπως γνωρίζουμε ήδη η Luis Vuitton είχε αναλάβει την δημιουργία μερικών skin στο παιχνίδι. Επιπλέον, η διάσημη εταιρεία σε συνεργασία με την Riot Games σχεδίασε και την θήκη μέσα στην οποία μεταφερόταν το Worlds 2019 Summoner’s Cup.

Οι νικητές του παγκοσμίου κυπέλλου όμως εκτός από το χρηματικό έπαθλο έλαβαν από την LV ένα συλλεκτικό custom ρολόι. Πιο συγκεκριμένα κάθε παίχτης της ομάδας έλαβε το LV x LOL Watch. Το ρολόι, έχει σκούρο καφέ χρώμα και εκτυπωμένο το λογότυπο της LV που βλέπουμε στα προϊόντα της εταιρείας καθώς και το σήμα του παγκοσμίου κυπέλλου του LoL.

Άγνωστη παραμένει όμως η αξία του custom watch της LV. Δεδομένου όμως ότι τα ρολόγια της εταιρείας έχουν αξία μεταξύ 3.000 – 5.000 δολαρίων δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.