PlayStation 4 1TB Ultimate Player Edition: Ανακοινώθηκε επίσημα

Η Microsoft ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες το Xbox One με χωρητικότητα 1ΤΒ. Η Sony δίνει την δική της απάντηση ανακοινώνοντας σήμερα ανακοίνωσε ότι το νέο Playstation 4 θα έρχεται με την διπλάσια χωρητικότητα από το προηγούμενο μοντέλο και θα ονομάζεται PlayStation 4 1TB Ultimate Player Edition.

Επιπλέον, θα ζυγίζει 10% λιγότερο και θα καταναλώνει 8% λιγότερη ενέργεια από το PlayStation 4 500GB και το deck του δίσκου θα έχει ματ τελείωμα ώστε να μοιάζει πιο casual. Η νέα κονσόλα θα έρχεται σε άσπρο και μαύρο χρώμα.

Η Sony έφερε και κάποιες αλλαγές στo Playstation App, η εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για iOS και Android σου επιτρέπει να κάνεις redeem gift codes χωρίς να ανοίγεις την κονσόλα και επίσης θα δείχνει σχόλια που έχεις όταν κάνεις stream.

Η νέα έκδοση του PS4 έρχεται στην Ιαπωνία μέχρι το τέλος Ιουνίου και στην Ευρώπη στις 15 Ιουλίου. Η Sony δεν έχει δώσει ακόμη τιμή.

Διαβάστε επίσης: Xbox One: Επίσημα η 1TB έκδοση με νέο χειριστήριο

Πηγή

Σχόλια

  • @One

    Τί εννοείς καλύτερη απόδοση; Αν εννοείς ενεργειακή απόδοση, ναι 8% καλύτερη και 10% μικρότερο βάρος όπως λέει το άρθρο. Πέραν της διπλάσιας χωρητικότητας οι επιδόσεις θα παραμείνουν προφανώς ίδιες.

  • Ναι @AnakinSkywalker επιδόσεις ήθελα να πω αλλά κεκτημένη ταχύτητα. Ευχαριστώ για την απάντηση!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.