Games

PlayStation 5: Η Sony παρουσιάζει τη νέα εμφάνιση των κουτιών των παιχνιδιών

Μετά την αποκάλυψη των PlayStation 5 και PlayStation 5 Digital Edition, η Sony μας δίνει την πρώτη εικόνα από το box art των επερχόμενων τίτλων της, μη ξεφεύγοντας και πολύ από την εμφάνιση των τωρινών κουτιών.

Η νέα εμφάνιση μοιάζει σχεδόν ίδια με αυτή του PlayStation4, με μπλε, πλαστικό κουτί και το λογότυπο στο πάνω μέρος. Η διαφορά είναι πως αντί το λογότυπο να είναι σε μπλε φόντο, πλέον είναι σε λευκό φόντο, με το συνδυασμό λευκού, μπλε και μαύρου χρώματος των γραμμάτων να δένει αρμονικά με την εμφάνιση των PlayStation 5 (εκτός αν πάρει κάποιος κάποια special edition σε άλλο χρώμα).

Τα PlayStation5 και PlayStation 5 Digital αναμένονται να κυκλοφορήσουν στο τέταρτο τρίμηνο του έτους. Η τιμή τους παραμένει ακόμα άγνωστο, όπως και η διαθεσιμότητα των νέων συστημάτων. Από την άλλη, οι τιμές των παιχνιδιών είναι γνωστές, με τους εκδότες πλέον να χρεώνουν $70 για τους ΑΑΑ τίτλους.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Ιουλίου 2020 12:02

Σχόλια

  • Ομορφα. Ευτυχως κρατησαν το μπλε στο πλαστικο. Και το κοντραστ με την λευκη λωριδα ταιριαζει φουλ.

  • Δεν βλέπω κάποια αλλαγή στο κουτί, το ίδιο κουτί του PS4 είναι, απλά τα εξώφυλλα αντί για PS4 γράφουν PS5, κουράστηκε το σχεδιαστικό τμήμα...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.