Games

Test Drive Unlimited Solar Crown: Η σειρά racing games επιστρέφει μετά από 9!

Το Test Drive Unlimited ήρθε κυριολεκτικά από το πουθενά, με την κυκλοφορία του στο Xbox 360 το 2006 (και αργότερα στο PlayStation 2 και σε Windows PC) να είναι μία ευχάριστη έκπληξη στην κατηγορία των racing τίτλων, κυρίως λόγω της ελευθερίας που πρόσφερε στους παίκτες αλλά και του άρτιου χειρισμού του.

Αν και ο πρώτος τίτλος όπως είπαμε απέσπασε θετικές κριτικές, τόσο από τους reviewers όσο και από το κοινό, ο δεύτερος τίτλος, που κυκλοφόρησε το 2011, δε μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των παικτών, ενώ από τότε η σειρά γύρισε στα αρχικά της βήματα με το Test Drive: Ferrari Racing Legends το 2012, όπου η ελευθερία του Unlimited είχε πλέον εξαφανιστεί εντελώς. Όμως, 9 χρόνια μετά το Test Drive Unlimited 2, η σειρά επιστρέφει.

Όπως αναφέρει το studio ανάπτυξης του παιχνιδιού, KT Racing, το Test Drive Unlimited Solar Crown υπόσχεται να κρατήσει το DNA της σειράς, το οποίο είναι βασισμένο πάνω στην αγάπη για τα όμορφα αυτοκίνητα και την απόλαυση της οδήγησης τους σε ένα πολυτελές νησί που δημιουργήθηκε σε κλίμακα 1:1. Οι παίκτες θα μπορούν να ανταγωνιστούν μεταξύ τους στο Solar Crown, έναν διαγωνισμό με περίεργα στοιχήματα, ώστε να αναβαθμίσουν το status του χαρακτήρα τους μέσα στην κοινότητα.

Ο τίτλος θα προσφέρει αρκετή ελευθερία ώστε να προχωρήσει ο παίκτης στο παιχνίδι όπως ο ίδιος επιθυμεί. Επίσης, θα υπάρχουν επιλογές προσαρμογής, τόσο του χαρακτήρα όσο και των αμαξιών, με το studio να υπόσχεται ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης, χάρη στην μηχανή physics που έχει αναπτύξει για τη σειρά WRC. Δε γνωρίζουμε πότε και σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει ο τίτλος, κάτι που αναμένουμε να ανακοινωθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 8 Ιουλίου 2020 3:08

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.