Το gaming βρίσκεται σε σημείο ζενίθ εξαιτίας του κορονοϊού

, Το gaming βρίσκεται σε σημείο ζενίθ εξαιτίας του κορονοϊού

Ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται στις χώρες του κόσμου, με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι να βρίσκονται στα σπίτια τους, περνώντας τον χρόνο τους είτε με την βοήθεια του gaming ή με την χρήση διαφόρων υπηρεσιών όπως είναι το Netflix, Disney+ και άλλα. Το gaming όμως προτιμάει ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού αφού τα νούμερα και οι ταυτόχρονοι παίχτες που υπάρχουν στις διάφορες πλατφόρμες πραγματικά ζαλίζουν.

Το Steam για παράδειγμα έφτασε το προηγούμενο διάστημα τους 23 εκατομμύρια ταυτόχρονους ενεργούς χρήστες. Στην Ιταλία αναφέρεται μία μεγάλη αύξηση στην χρήση του bandwidth από παίχτες που συμμετείχαν σε ηλεκτρονικά παιχνίδια όπως είναι το Fortnite. Η Telecom Italia αναφέρει αύξηση 70% τις μέρες του lockdown.

Παρόμοια αύξηση εντοπίστηκε και από την Microsoft όπου ο head του Xbox, Phil Spencer ανέφερε μέσω tweet, ότι η σημειώθηκε αύξηση στην χρήση των υπηρεσιών παγκοσμίως και πως η ομάδα εργάζεται για να κρατήσει το Xbox Live ενεργό χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως είναι και τόσο εύκολο καθώς το σύστημα της Microsoft “έπεσε” για περίπου δύο ώρες. Επίσης, εν μέσω κορονοϊού, σημειώθηκαν προσφορές παιχνιδιών σε αρκετά καταστήματα ηλεκτρονικών αγορών όπως είναι το Steam.

Άλλες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι το Nintendo Switch έχει καταφέρει να κάνει εξαιρετικές πωλήσεις και πιθανόν σε αυτό ευθύνεται ο κορονοϊός. Πιο συγκεκριμένα, σε διάφορα καταστήματα εντοπίζεται αύξηση των τιμών εξαιτίας της έλλειψης.

Εσείς πως περνάτε τον χρόνο σας την εποχή του κορονοϊού όπου η άσκοπη κίνηση στους δρόμους έχει απαγορευτεί;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Doom eternal+ps4=πορωση στην καραντινα..Μενουμε μεσα η τεχνολογια μας στραβωνει….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.