Xbox Series S: Ξεχάστε το ray tracing στο Devil May Cry 5

Xbox Series S, Xbox Series S: Ξεχάστε το ray tracing στο Devil May Cry 5

Η Capcom θέλησε να ξεκαθαρίσει πως αν και θα υπάρχουν βελτιώσεις, όσοι αγοράσετε το Devil May Cry 5 στο Xbox Series S θα πρέπει να ξεχάσετε το ray tracing. Μέσα από την ανακοίνωση που έκανε η εταιρεία από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού, μάθαμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την Special Edition.

Αρχικά, όπως σας αναφέραμε, το Devil May Cry 5 Special Edition θα φτάνει έως και τα 120fps με έως και 4K ανάλυση, αν και όσοι θέλουν τη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση και ray tracing θα δουν κάποιες επιπτώσεις στα Xbox Series X και PlayStation 5. Από την άλλη, η πιο αδύναμη κονσόλα της Microsoft, το Xbox Series S, δε θα υποστηρίζει καθόλου ray tracing, κάτι που μας κάνει να αναλογιστούμε αν όντως αξίζει η αγορά της Special Edition στην οικονομική next-gen πρόταση.

Στο Devil May Cry 5 Special Edition θα περιλαμβάνεται και το Virgil DLC, ενώ για όσους θέλουν να το αγοράσουν ξεχωριστά για PlayStation 4, Xbox One ή PC θα πρέπει να περιμένουν έως τις 15 Δεκεμβρίου, με τιμή $4.99. Όμως, το εύλογο ερώτημα είναι το κατά πόσο οι μελλοντικοί κάτοχοι του Xbox Series S θα δουν όντως next-gen επιδόσεις στην κονσόλα τους, καθώς όλο και περισσότερα παιχνίδια βάζουν κάποιον περιορισμό. Το μέλλον θα δείξει αν το Series S μπορεί όντως να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.