Xbox Series X: Η Microsoft αποκάλυψε το boot screen

Το Xbox Series X είναι η κονσόλα νέας γενιάς που αναμένεται να φέρει η Microsoft – εκτός απροόπτου – προς τα τέλη του 2020. Τόσο αυτό το διάστημα όσο και οι επόμενοι μήνες αναμένεται να είναι “καυτοί” αφού αναμένεται η Microsoft να ανακοινώσει την επόμενη κορυφαία κονσόλα. Σήμερα στο επίσημο κανάλι του Xbox στο YouTube δημοσιεύτηκε ένα βίντεο μέσα από το οποίο η Microsoft αποκαλύπτει το boot screen της κονσόλας.

, Xbox Series X: Η Microsoft αποκάλυψε το boot screen

Επιπλέον, στις 7 Μαΐου η Microsoft θα φιλοξενήσει ένα event υπό την μορφή streaming φυσικά, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί σε ολόκληρο τον κόσμο εξαιτίας του κορονοϊού, μέσα από το οποίο θα παρουσιάσει demo παιχνιδιών τα οποία θα έρθουν στο Xbox Series X τα επόμενα χρόνια.

Μερικούς μήνες αργότερα και πιο συγκεκριμένα, μέσα στον Ιούλιο, αναμένεται και ένα ακόμη event στο οποίο φημολογείται ότι θα δούμε και την ανακοίνωση του Halo Infinite. Το Halo Infinite είναι ένα AAA παιχνίδι το οποίο θέλει να κυκλοφορήσει η Microsoft μαζί με την κονσόλα προς το τέλος του έτους, ώστε οι χρήστες να έχουν έναν ακόμη λόγο να μεταφερθούν στην νέα γενιά το συντομότερο δυνατόν.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Billis131994

Εντωμεταξύ μου θυμίζει ένωση startup sound windows 2000 με windows 98. Μου αρέσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.