Ζήτηση σε επίπεδα ρεκόρ για τα Xbox Series X και Series S, σύμφωνα με τη Microsoft

, Ζήτηση σε επίπεδα ρεκόρ για τα Xbox Series X και Series S, σύμφωνα με τη Microsoft

Μία ημέρα πέρασε από το ξεκίνημα των προ-παραγγελιών για τις next-gen προτάσεις της Microsoft, Xbox Series X και Xbox Series S, με τα διαθέσιμα τεμάχια να εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες παγκοσμίως, χωρίς όμως να γνωρίζουμε πόσα ήταν αυτά τα διαθέσιμα τεμάχια και σε ποιες αγορές.

Η Microsoft ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Xbox στο Twitter πως η ζήτηση για τα Xbox Series X και Series S είναι σε επίπεδα ρεκόρ, χωρίς βέβαια να ξέρουμε αν εννοεί για την εταιρεία ή γενικά. Η εταιρεία ευχαρίστησε όλους για τον ενθουσιασμό που δείχνουν, ενώ δεν παρέλειψε να ενημερώσει όσους δεν πρόλαβαν να αγοράσουν κάποια next-gen κονσόλα πως θα γίνουν διαθέσιμα περισσότερα τεμάχια στις 10 Νοεμβρίου.

Πέραν της άκρως ελκυστικής τιμής του Xbox Series S αλλά και της δύναμης που προσφέρει το Xbox Series X, η Microsoft ανακοίνωσε την αγορά της ZeniMax, συμπεριλαμβανομένης της Bethesda, μία ημέρα πριν την εκκίνηση των προ-παραγγελιών, μία κίνηση που κέρδισε τις εντυπώσεις. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα τεμάχια σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες, σε αντίθεση με τo PlayStation 5 που εξαντλήθηκε από όλα τα καταστήματα. Μη ξεχνάμε και τα ευτράπελα, καθώς αρκετοί μπερδεύτηκαν και αγόρασαν το Xbox One X αντί του Series X.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μακης

Xbox θα βρειτε χαλαρα στο launch,δεν εχει θεμα..Με το ps5 θα ειναι ζορικα τα πραγματα απο οτι εχω μαθει για αυτο και προπαραγγειλα..Οποιος δεν εκανε προπαραγγελια και το θελει 19 Νοεμβρη,ακυρο!!Οταν ξαναγινει διαθεσιμο απο αρχες Δεκεμβρη απο οτι μου ειπαν απο Γερμανο και mediamrket παρτε οπωσδηποτε αν το θελετε γιορτες αλλιως καλο Γεναρη..

Last edited 3 years πριν by Μακης
Guest

Λογικό είναι για το PS5 να υπάρχουν ελλείψεις , εδώ και μήνες ξέραμε ότι η παραγωγή λόγω προβληματων έχει καθυστερήσει και δεν θα είναι πολλές κονσόλες διαθέσιμες.
Όσο αφορά το XBOX με την αγορά της Bethesda κάλυψε η MS και το μοναδικό μειονέκτημα του ΧΒΟΧ που ήταν τα exclusive παιχνίδια οπότε με το πλεονέκτημα της δυνατότερης μακράν κονσόλας (series X) αλλά και της πιο προσιτής οικονομικά (series S) και με το πλήρες game pass και με το xcloud αποκτά το πάνω χέρι στην συγκριση.

Last edited 3 years πριν by Guest
Μακης

Ουτε καν…!!!Χαχαχαχα..Το ps5 απλα θα εξαυλωσει tο απειρως κατωτερο xbox..Ελαχιστη δυναμη παραπανω δεν εχει καμια διαφορα στην πραξη..λιγο καλυτερη αναλυση που δεν βλεπει κανεις!!..Η εταιρια που αγορασε δεν θα κανει καμια απολυτως διαφορα!!Η μαικροσοφτ συνεχιζει να μην εχει σπουδαια παιχνιδια οπως η σονυ!!!!Γεγονος!!!15 ευρω το μηνα για τριτοδευτερα παιχνιδια που νοικιαζεις ειναι 180ευρω το χρονο..Παλι θα χασει,δεν ειναι καλο ντιλ..!!PS5 για μοναδικα απιστευτα παιχνιδια..Στο pc παιζεις τα παντα..Φτηνοτερα ερχεται μακροπροθεσμα..

John

Μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Η μία κονσόλα έχει 12 tflops GPU και η άλλη ΕΩΣ 10 , δηλαδή πραγματικό κάτω από 9 tflops. Μιλάμε για 20-30% διαφορά που δεν είναι καθόλου λίγο όπως νομίζουν τα fanboys της Sony.
Όσο για τα “δεύτερα” παιχνίδια που λες δηλαδή το Witcher 3 , το GTA V , το Red Dead Redemption 2 , Forza Horizon , Destiny 2 κτλ είναι μάπα; Τώρα που αγόρασε και την Bethesda θα μπει σύντομα και το Doom Eternal.

Last edited 3 years πριν by John
Γιώργος

Επίσης μην ξεχνάμε πως η sony είναι μια μικρή εταιρεία που αξιζει 24 δισ σε αντίθεση με την microsoft που είναι η δεύτερη πιο πλούσια έταιρια σε όλο τον κόσμο και πλέον αξίζει περισσότερο και από το google , είναι σαν να συγκρίνεις μυρμήγκι με αρκούδα

Vasilis21

Αν επιτρέπεται ποια είναι η πηγή σου για την αξία της Sony;

Γιαννης

Χρηματιστηριακη αξια Sony $60 δις , microsoft πανω απο $1 τρις. Καθαρα κερδη ms το 2019 37 δις , sony 5.4 δις.

Σκανταλιάρικο τρολ

οκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.