18ο Techblog Workshop, Οι ομιλίες [video + slides]

Την Κυριακή 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το 18o Techblog Workshop η μεγαλύτερη συνάντηση τεχνολογίας στην Αθήνα με πάνω από 90 συμμετέχοντες, 3 ομιλητές και χορηγό τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Θέμα του Workshop ήταν τα οικοσυστήματα των δημοφιλέστερων λειτουργικών συστημάτων για smartphones και tablets. Ακολουθούν τα βίντεο και οι παρουσιάσεις των ομιλητών μας.

Δημήτρης – Ηλίας Γκανάτσιος | FacebookLinkedIn
Ο Δημήτρης – Ηλίας Γκανάτσιος είναι μέλος της ομάδας Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς με ειδίκευση στην πλατφόρμα Windows Phone και στο developer οικοσύστημα γύρω από αυτήν. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς με αντικείμενο έρευνας το interaction design εφαρμογών για touch συσκευές. Παράλληλα, ασχολείται με τη δημιουργία εκπαιδευτικών εφαρμογών για παιδιά προσχολικής ηλικίας στις πλατφόρμες Windows Phone και Windows 8.

Κωνσταντίνος Πολυχρόνης | Facebook
Founder of Pinapps, Androidgreece.gr και Head of Mobile @ Bugsense, Android developer απο το 2008.

Απόστολος Δούντσης
Ο Απόστολος Δούντσης είναι μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών με πολυετή πείρα στο σχεδιασμό και υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων σε Αγγλία και Ελλάδα. Δραστηριοποιούμενος στο χώρο της υλοποίησης εφαρμογών για iOS από το 2009 έχει στο ενεργητικό του 5 προσωπικές iOS εφαρμογές (Γνωσομαχίες, Greek Financial News, Greek Sports News, Greek ShowBiz, Greek TV Guide).

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 11:06

Σχόλια

  • Ωραίο απόγευμα η παρουσίαση των παιδιών εξαιρετική, αν και ήθελα λίγο παραπάνω για το android. Ενδιαφέρον μεγάλο που μαθαίνεις τα βήματα Και πώς λειτουργεί η δημιουργία μιας εφαρμογής, περιμένω το επόμενο :-)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.