Έκθεση IMAGE+TECH expo 2017: 10-12 Μαρτίου HELEXPO

Η Έκθεση IMAGE+TECH expo 2017 αποτελεί την σύγχρονη απάντηση στις αυξημένες ανάγκες, τις εξειδικευμένες απαιτήσεις και τα “θέλω” των επαγγελματιών του κλάδου της φωτογραφίας και της υψηλής τεχνολογίας.

IMAGE+TECH expo 2017
10 – 12 Μαρτίου
HELEXPO (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι)
www.imageandtech.gr

Στην Έκθεση IMAGE+TECH expo 2017 θα παρουσιαστούν εκατοντάδες νέα προϊόντα, σύγχρονες λύσεις και υπηρεσίες εικόνας και τεχνολογίας, καθώς και πάνω από 150 brands.

IMAGE+TECH expo 2017 έκθεση, Έκθεση IMAGE+TECH expo 2017: 10-12 Μαρτίου HELEXPO

Στην Έκθεση IMAGE+TECH expo 2017 θα επιχειρηθεί να αναδειχθεί το σύνολο των τεχνολογικών και προϊοντικών εξελίξεων, να αποτυπωθούν το σύνολο των σύγχρονων τάσεων στον χώρο της εικόνας και της υψηλής τεχνολογίας, να προωθηθεί η δικτύωση, η διασυνδεσιμότητα, οι συμπληρωματικές λύσεις, καθώς επίσης και η εν γένει συνεργασία με μια σειρά από τεχνολογικές συσκευές, να καταδειχθούν οι νέες πρακτικές και στρατηγικές για την αξιοποίηση πρόσθετων revenue streams κ.ο.κ.

Ταυτόχρονα, θα επιχειρηθεί η μετάδοση γνώσης υψηλής αξίας που θα συμβάλλει στην βελτίωση των skills των άμεσα εμπλεκομένων στον κλάδο των φωτογραφικών και της υψηλής τεχνολογίας.

Απώτερος σκοπός είναι οι επαγγελματίες να την αξιοποιήσουν προκειμένου να εργάζονται περισσότερο αποδοτικά, δημιουργικά, ταχύτερα, διαφοροποιημένα, με λελογισμένα λειτουργικά κόστη και ενισχυμένα κέρδη. Και όλα αυτά, τη στιγμή κατά την οποία οι πελάτες τους και οι τελικοί χρήστες θα είναι σε θέση να απολαμβάνουν άμεσα πρωτότυπες υπηρεσίες, που κινούνται στην αιχμή της εξέλιξης, σε ανταγωνιστικό κόστος και εγγυώνται μοναδικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα οι επισκέπτες της IMAGE+TECH expo, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε state of the art ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια, αλλά και workshops από 14 διεθνώς καταξιωμένους επαγγελματίες της φωτογραφίας και του βίντεο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured

Αυτός είναι ο οδικός χάρτης της Apple μέχρι το 2027: Αναδιπλούμενο iPhone, γυαλιά AR και αναδιπλούμενο iPad

Ο γνωστός leaker του Χ @Revegnus1 δημοσίευσε έναν οδικό χάρτη της Apple που μας οδηγεί μετά το 2027 και φαίνεται να προέρχεται από τον κορεατικό ιστότοπο Samsung POP.

Business

Pure Storage: Πλατφόρμα αποθήκευσης δεδομένων διαθέσιμη στην Ελλάδα

Συνεργασία της Pure Storage με την ASBIS για την παροχή σύγχρονης πλατφόρμας αποθήκευσης δεδομένων στην ελληνική αγορά.

Business

Στην τελική ευθεία η διοργάνωση της ECDM Expo SE Europe 2024

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η διοργάνωση της φετινής eCommerce & Digital Marketing Expo, Southeastern Europe, που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Μαΐου 2024.

Business Dell

Dell: Ενδέχεται να διέρρευσαν προσωπικές πληροφορίες πελατών μετά από «συμβάν»

Επί χρόνια οι πελάτες της Dell δέχονται κλήσεις από απατεώνες που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στην ομάδα υποστήριξης του κατασκευαστή.