Logical Art, Minimal USB stick

Παρά την έξαρση του Cloud storage και της παρότρυνσης των εταιρειών να αποθηκεύουμε τα αρχεία μας στο ίντερνετ για να έχουμε πρόσβαση από παντού, τα USB stick ως αποθηκευτικά μέσα καλά κρατούν. Είναι τόσο δημοφιλή και θα συνεχίσουν να είναι που τα έχουμε δει σε ευφάνταστα σχέδια και απίθανα χρώματα. Τα συγκεκριμένα όμως θα τα χαρακτήριζα απλά ώς κοσμήματα!

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητα υλικά, όπως μέταλλο, πλαστικό και ξύλο τα USB stick της Logical Art έχουν χωρητικότητα 4GB και η αλήθεια είναι ότι κοστίζουν μια μικρή περιουσία. 48 με 60 λίρες Αγγλίας (55-70 ευρώ). Αν σας άρεσαν μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

, Logical Art, Minimal USB stick

, Logical Art, Minimal USB stick

, Logical Art, Minimal USB stick

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christos K.

Αυτά με το πλαστικό από πίσω πολύ ωραία….αλλά να πω την αλήθεια μου το θεωρώ σπατάλη χρημάτων να δώσω τόσα απλώς και μόνο για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό ενός usb stick…

Andreas

Εξαιρετικά ωραία.. η τιμή είναι ένα θεματάκι

Alan

Σαν δώρο ίσως, σε ένα παιδί που τώρα αρχίζει να ασχολείται και δεν έχει πολλές απαιτήσεις από χωρητικότητα… Γιατί, για αρκετούς, έχουν μικρή χωρητικότητα…

Solon

Ποιος αγοράζει σήμερα στικάκι μικρότερο από 8gb;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear Apple thunderbolt USB

Η Apple πουλάει καλώδιο Thunderbolt 3 Pro αξίας 129 δολαρίων

Το Thunderbolt 3 Pro που παρέχει η εταιρεία είναι πλεκτό, έχει μάκρος 2 μέτρων και υποστηρίζει εξόδους DisplayPort και USB 3.1 Gen 2.

Gear USB

USB 4: Θα υποστηρίζει DisplayPort 2 και 8K HDR monitors

Το USB 4 θα υποστηρίζει πλήρως το DisplayPort 2.0 καθώς και οθόνες με ανάλυση 8K ή 16K με ρυθμό ανανέωσης 60Hz και HDR.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.