Sony Multifunctional Light: Η λάμπα που ανοίγει την τηλεόραση και όχι μόνο [video]

H Sony ανακοίνωσε το Sony Multifunctional Light, μια έξυπνη λάμπα η οποία κάνει πολλά περισσότερα από το να φωτίζει το δωμάτιο ή το καθιστικό σας. Μπορεί να εντοπίσει την παρουσία σας μέσα στο σπίτι όταν κινείστε, να ανοίξει την τηλεόραση και όχι μόνο.

Το Sony Multifunctional Light μπορεί να ανοίξει το air condition αλλά και να λειτουργήσει ως σύστημα ενδοεπικοινωνίας από δωμάτιο σε δωμάτιο. Παίζει μουσική, ελέγχει τον θερμοστάτη αλλά λειτουργεί και ως συναγερμός που σας ειδοποιεί όταν εντοπίσει κίνηση στο σπίτι.

Οι λειτουργίες του Multifunctional Light μπορούν να ελεγχθούν μέσω του smartphone app. Μέσα θα έχει LED λάμπα από την Toshiba, που σημαίνει ότι δεν καταναλώνει πολλή ενέργεια ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε το φωτισμό ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Μέσα στο 2016 θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, δυστυχώς δεν έχουμε πληροφορίες για την τιμή και την κυκλοφορία σε άλλες χώρες.

Δείτε το video:

sony multifunctional light, Sony Multifunctional Light: Η λάμπα που ανοίγει την τηλεόραση και όχι μόνο [video]

sony multifunctional light, Sony Multifunctional Light: Η λάμπα που ανοίγει την τηλεόραση και όχι μόνο [video]

sony multifunctional light, Sony Multifunctional Light: Η λάμπα που ανοίγει την τηλεόραση και όχι μόνο [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

ευτυχώς γιατί είχε κουραστεί ο αντίχειράς μου να πατάει τόσα χρόνια το on/off της τηλεόρασης!!! :p

OK, μπράβο, ΑΛΛΟ ένα πράγμα να εκπέμπει πάνω από το κεφάλι μας…

Στα χρήσιμα ότι ανιχνεύει κίνηση, στα κακά αυτό για την ενδοεπικοινωνία όσο αφορά ότι μπορεί να δυσλειτουργήσει και να μεταδίδει χωρίς άδεια σε άλλα δωμάτια…

ChrisG

τη παρουσία ατόμων και την ενεργοποίηση συσκευών πως θα την πραγματοποιεί;όπως είπε ο Manolis κι άλλες ακτινοβολίες μέσα στο σπίτι;εκτός κι αν χρησιμοποιεί κάτι άλλο…στο τέλος θα βγαίνουμε απο το σπίτι το βράδυ και θα φωσφορίζουμε σαν τον αγκαλίτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Αυτά είναι τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Η Sony παρουσίασε τα δύο πρώτα της smartphone για το 2024, τα Xperia 1 VI και Xperia 10 VI και τώρα ήρθε η ώρα για τα επίσημα promo βίντεό τους.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 10

Sony Xperia 10 VI: Διατηρεί την οθόνη 21:9 και παίρνει το chipset SD 6 Gen 1

Το Xperia 10 VI είναι εδώ για να συνεχίσει την τάση των ψηλών και στενών τηλεφώνων της Sony, φέρνοντας, ωστόσο, μερικές βασικές αλλαγές σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Έφτασε με SD 8 Gen 3, καλύτερο ζουμ και πιο συμβατική οθόνη

Το Sony Xperia 1 VI έγινε επίσημο και βελτιώνει τη φόρμουλα του Xperia 1 V, με τη μεγαλύτερη αλλαγή να είναι η απομάκρυνση από την ανάλυση 4K OLED.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Teaser υποδηλώνει νέα αναλογία διαστάσεων

Η Sony ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Xperia 1 VI, την Τετάρτη 15 Μαΐου και το τελευταίο teaser επικεντρώνεται στην οθόνη του smartphone.