iPhone 5, Κάνει πρεμιέρα αύριο στην Ελλάδα

Αύριο Παρασκευή 2 Νοεμβρίου ξεκινάει την καριέρα του στην ελληνική αγορά το iPhone 5 με οθόνη αφής 4 ιντσών LCD IPS με ανάλυση 640×1136 pixels (326 ppi) και διπύρηνο επεξεργαστή A6 στο 1 GHz με μνήμη RAM 1GB. Οι φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντας άνοιξαν πριν από μια εβδομάδα με τις ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να δηλώνουν ικανοποιημένες από τη συμμετοχή.

Το θέμα είναι πόσοι από αυτούς θα πάνε ταμείο με τις τιμές λιανικής του iPhone, σίγουρα θα βοηθήσει και η πολιτική επιδότησης της συσκευής. Αυτό μένει να το μάθουμε άυριο.

, iPhone 5, Κάνει πρεμιέρα αύριο στην Ελλάδα

, iPhone 5, Κάνει πρεμιέρα αύριο στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

53 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
angelos

Κώστα σε παρακαλώ, έχουμε ανάγκη να ξαναδούμε unboxing από τα χεράκια σου, ΕΛΕΟΣ δεν αντέχουμε άλλο.

Ben

1GB RAM θέλεις να πεις. Όχι 2.

Φάνης

Και σημερα παντως τα πουλανε μια χαρα. Στην Wind στο Metro Mall, πηρα 16αρι μαυρο, χωρις συνδεση, χωρις αννανεωση συμβολαιου. Κι εχει κι αλλα…

Και οχι, φυσικα δεν ειναι για μενα…περιμενω τον ερωτα, LG Nexus!!!

Φάνης

739€. Παντως ο κυριος (45αρης περιπου) οταν ρωτησα ποσα εχει 5-10?, μου ειπε οχι, εχω παραπανω…μην σας παρω και στον λαιμο μου.

Ζαφείρης

τσαμπα το δινουν τρεχτε

Aris

απο τι ακουσα λενε να εχουνε ΜΟΝΟ το μαυρο 16gb για αρχη.
αληθευει??

Anthony

Καλά τα μέτρα τα καινούργια τα έχετε ακούσει ; Τι 800 ευρώ για το 5 και βλακείες…..-.-

Αποοστόλης

Εγώ αν και ενάντιος στο iPhone και στην πολιτική της apple, αλλά παρόλα αυτά θαυμαστής της (και πελάτης της ενίοτε)… εύχομαι σε όσους το αποκτήσουν να είναι καλορίζικο.

Dialteo

@Anthony Ναι τα έχουμε ακούσει τα νέα μέτρα. Αλλά αγαπάμε την τεχνολογία και ας μην πάρουμε iPhone. Εσύ άνοιξε την TV, άκου τον Αυτιά, μοιζέριασε και άσε μας εμάς

Voyager13

@ Dialteo +1

Iphonakias

Κώστα αυτήν την στιγμή σου γράφω μήνυμα από το iPhone 5 στον Γερμανό στην Κατερίνη!!!!

DaDiRa

Dialteo συμφωνώ.Αν σ’ αρέσει κάτι, θα βρεις το τρόπο (και τα λεφτά) να το κάνεις.

Κώστα, αυτό στην εικόνα εσύ το πήρες;Να περιμένουμε unboxing;

ορεστης

Anthony, καλα τα λες, ασε τα προβατα στο μαντρι τους να δινουν ενα μισθο για ενα τηλεφωνο που στην αμερικη κανει 300$

Anthony

@dialteo αγαπητέ μου φίλε δεν σου δίνεται κανένα δικαίωμα να με σχόλιαζεις απο την στιγμή που δεν με ξέρεις πρώτον , και δεύτερον ναι ειναι όχι μονο αδικεια αλλα και μ***** απο την στιγμή που παιδιά δεν έχουν να φάνε να πληρώνουμε 750 για κινητο των 400 το πολυ . Ξερω αγαπάς την τεχνολογια αγοράζοντας το πιο customizing Kai free για developing smartphone . Με το καλο να το κρεμασεις κολιέ όταν το πάρεις στις καφετέριες.

Φάνης

Εγω συμφωνω παντως με το θεμα προβατα, και γι’αυτο μετα απο ολα τα iphone, 5 στο συνολο, αυτο δεν θα το παρω. Ειμαι με gnex και περιμενω το 4 που ειναι θηριο και σε νορμαλ τιμη. Ο γνωστος μου που του το εστειλα σημερα, γιατι ειναι επαρχια, ειναι οπως το λεω και στον ιδιο, θυμα μεγαλο. Αλλα δικη του τσεπη ειναι, οποτε…

Anthony

Και βέβαια για να μην το σχολιάσω το i5 πρόκειται για ένα μεγάλο τεχνολογικό επίτευγμα με τρομερές διάφορές και features απο τον προκατόχο του .

Anthony

Customizable *

Someone

Μερικοί δεν περίμεναν και το πήραν με 990€ το απλό με 16GB!!!
Και μετά μας κακοφαίνεται να μας λένε καταναλωτικά γουρούνια!

Βαγγέλης

Aντε και απο αυριο ψάξιμο στους κάδους για κανένα κρεατάκι πεταμένο απο τα super market.

Αν και δεν πρέπει να μπαίνουμε στην τσέπη του καθενός αλλα οταν οι καταναλωτές δεν μπορούν να διακρίνουν αντικειμενικά το τι πραγματικά πληρώνουν είναι κρίμα. Είναι πραγματικά πολύ ακριβο.

Αποστόλης

990 € το 16GB? … υπάρχουν τέτοια θύματα; … ΕΛΕΟΣ… 😮
Μήπως υπερβάλεις φίλε μου; Μου ακούγεται πολυ κουφό αυτό. Το συζητάμε εδώ και πόσο καιρό το θέμα των τιμών.
Πόσο άσχετοι μπορει να ειναι αυτοι που εδωσαν τα χρηματα του 64GB για το 16GB ????
Αν ειναι δυνατόν δηλαδή.

angelos

Αλήθεια Κώστα Ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι, θα περιμένουμε με ανυπομονησία.

Someone

Αυτή τη στιγμή (1/11/2012) άμα κάνεις αναζήτηση στο skroutz βρισκεις το Iphone 16GB με 970€ δεν λεω ψεματα.

spiros

Ουτε 1 ευρο για το iphone ποτε

Ζαφείρης

@iphone_user φιλε μου οπως εσυ γουσταρεις να το αγορασεις ετσι και οι αλλοι γουσταρουν να σε κρινουν.This is a two way street 😉 Αλλωστε ο καθενας εχει δικαιωμα να εκφερει ελευθερα τη γνωμη του εφοσον δεν προσβαλλει προσωπα.Επισης το οτι καποιοι απο μας δεν εχουμε τα προιοντα της apple δεν οφειλεται στο οτι δεν εχουμε τα χρηματα να τα παρουμε (αλλωστε οι ναυαρχιδες των αλλων εταιριων σε κινητα και ταμπλετες ειναι σε αντιστοιχες τιμες) αλλα στο οτι δεν μας αρεσουν για διαφορους λογους.Αποψη μου ειναι οτι το iphone και ειδικα το τελευταιο ειναι το πλεον υπερκοστολογημενο προιον οταν αυτη τη στιγμη με τα ιδια χρηματα παιρνεις δυο nexus 4 και σου περισσευουν και 40 ευρω.Ε τοτε μιλαμε για απατη…

Teo

Ποτε μου δεν έχω σχολιάσει αρνητικά τις τιμές του iPhone(για το κινητό όμως έχω πει πολλά)..αλλα ρε “iphone_user” κόψε τα μανιτάρια που πετάς του στιλ “..το iphone οπωσ και ολα τα προιοντα της apple απευθυνονται σε διαφορετικης αγοραστικης δυναμης κοινο..”
Δηλαδή εάν τον άλλον μηνα βγει η Apple και κάνει μια τρελα και δώσει το ι5 σε τιμή 300€ θα αλλάξει αγοραστικό κοινό ?
ΕΛΕΟΣ με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα !!!

Σπύρος

Εγώ το είχα πάρει από το εξωτερικό και το πήγα στο σχολείο μου και είχαν ξετρελαθεί τα παιδιά

Panagiotis G

Το κινητό πλέον δεν λέει τίποτα. Όσο αφορά τις τιμές στην Ελλάδα είναι καθαρά απατεωνιά. δεν μπορεί σε 2 χρόνια συμβόλαιο στο μέγιστο πρόγραμμα κάθε εταιρεία να έχει 430 ευρώ ενώ στην Αμερική 199 σε νορμάλ προγράμματα. Δεν προσφέρει τίποτα κ έχει και τα θεματάκια του

Βαγγέλης

@iphone user: Μονο με τα γραφόμενα σου και υποστηρίζοντας οτι με μια απλή συσκευή ανεβαίνεις κοινωνική κατηγορία είσαι λάθος.

Κοινωνικά ανεβαίνεις σαν άνθρωπος και οχι σαν κάτοχος ύλης. Μας έχουν κάνει να πιστεύουμε οτι αγοράζοντας/καταναλώνοντας υπάρχουμε. Λάθος και πάλι. Εξυπηρετούμε συμφέροντα τρίτων και σίγουρα όχι τα δικά μας.

Δημητρης

Καλημερα, καλοριζικο σε οποιον το παρει!!!! ( α! Επισης απο εχθες διαθεσιμη και η 6.01 λυνει καποια bugs!

Goodys

Συμφωνούμε στο ότι 739 € για ένα τηλέφωνο (οποιοδήποτε) στην Ελλάδα της κρίσης είναι απατεωνιά. Αλλά εξίσου απατεωνιά είναι να πωλείται το κατά πολύ υποδεέστερο Samsung Galaxy s3 σε τιμή μόλις 50 ευρώ φθηνότερα (Χθες ρώτησα σε κατάστημα της Vidaphone) οπότε γενικά οι εταιρίες μας θεωρούν πρόβατα είναι μιλάμε για τη Samsung, είτε για την MS είτε για την Apple – Εξαιρώ την Google γιατί από ότι καταλαβαίνω έχει άλλη φιλοσοφία…

George PAOK

Kώστα περιμένουμε hands on και φυσικά σύγκριση με τα τετραπύρηνα,,,,Παιδιά καλορίζικο σε όσους το αγόρασαν

MEDS

Καλημέρα! Καλορίζικο σε όποιους το πάρουν. Αντικειμενικά είναι πολύ ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
“@iphone user” sorry, αλλά είσαι πολύ λάθος.
Αν σας ξεφλουδίσει μετά από κάνα μήνα πείτε το μας για να δούμε πόσο τυχεροί ήμασταν εμείς που μας ξεφλούδισε…

Panos7GR

Δεν θα μπω στο τρυπάκι να κατακρίνω την συσκευή, ούτε να συγκρίνω με τον ανταγωνισμό, ούτε να μιλήσω για άβουλους αγοραστές του… Δεν χωράνε σε αυτό το άρθρο. Και κανονικά ούτε flames θα έπρεπε να υπάρχουν.

Τέλος με τον πρόλογο. Εύχομαι όσοι το πήρατε και όσοι θα το πάρετε να είναι καλορίζικο και να το καταευχαριστηθειτε!!!!!!! Άντε να μας πείτε και εντυπώσεις για το πρώτο 4ιντσο iPhone που κρατάτε. Συνηθίζεται σε τέτοια άρθρα. 😉

Ζαφείρης

@Goodys Κατα πολυ υποδεεστερο το galaxy s 3 απο το μηλο?? Χαχαχαχα

spyros

Στην εποχη της πληροφορισης και της διανοησης υπαρχουν ανθρωποι που ειναι ξετρελαμενοι με μια συσκευη που εχει ενα συγκεκριμενο logo. Δεν ειμαι ουτε sammyboy ουτε τιποτα, ειμαι ευσυνειδητος αγοραστης και προσεχω που δινω τα χρηματα μου, οπως θα επρεπε να ειναι ολοι. Περιμενω να πεσει η τιμη του κινητου που θελω τουλεχιστον 6-8 μηνες και επειτα προχωρω στην πιο οικονομικη λυση. Καθε ποτε αγοραζω συσκευη; Οταν δεν συναντα τις προυποθεσεις μου που δυστυχως αυξανονται. Και γι’ αυτο ναι αιδιαζω οταν ακουω οτι καποιος αγορασε μια συσκευη για φυγουρα και μονο και απευθυνομαι σε ολους.

Νότις

guyz μόλις το τέσταρα στο μηλόφωνο5 Κολωνάκι…εκπληκτική αίσθηση στο χέρι πανάλαφρο, ανταπόκριση σούπερ…κτλ μη σας κουράζω ότι έχετε ακούσει..ισχύουν! και η 4αρα οθόνη..τούφα!!! σε καμία περίπτωση όμως δε το αγοράζω..καλή η φάση αλλά σαν κάτοχος 4ς δεν έχω να κερδίσω τόσα /τιμής

καλή αγορά σε όποιον το αρπάξει!

Anthony

@cvlachakis γιατι να μην του απαντάμε; Δεν φτάνει που λέει αυτα που λέει .

Μαρκελλα_

Παιδιά εγω το παρήγγειλα εχθές και μου είπαν θα έρθει την Τρίτη (ας ελπίσουμε). Και έκανα καρτοπρογραμμα 20 με αποτέλεσμα να μου αφαιρεθούν 100€ απο την αρχική τιμή. Δηλαδή αντί να πάρω τη συσκευή της βονταφον θα μου κάνουν έκπτωση!!!
Καλοριζικο σε όσους το πήραν!!!
🙂

Goodys

@ Ζαφείρης

Ναι φυσικά! χαχαχα Τι δεν καταλαβαίνεις ;;; -287 ευρώ έπρεπε ν α είναι (όσα δηλαδή είναι και στο Skrutz όπου φαίνεται και η πραγματική αξία των δύο συσκευών;) )

https://www.skroutz.gr/s/2349816/Apple-iPhone-5-16GB.html

https://www.skroutz.gr/s/1828505/Samsung-Galaxy-S-III-I9300-16GB.html

:))))))))))))))))))))))))))))))))))0

Ζαφείρης

@ goodys Μη τρολλαρεις γιατι εκτιθεσαι! Μου τσαμπουνας τιμη του galaxy s3 που εχει τοσους μηνες στην αγορα με του iphone που ουτε καν κυκλοφορησε ακομα και τι ακριβως προσπαθεις να δειξεις με αυτο?Και ξαναλέω απο ΠΟΥ κρινεις εσυ οτι το galaxy s 3 ειναι υποδεεστερο του τηλεκοντρολ iphone??

Aris

τελικα το παρηγγειλα απο το you.gr
λεει 1 με 3 μερες.
οι αλλοι μονο με συμβολαια και free μετα απο 3-4 εβδομαδες.

Goodys

Ουτε τρολαρω ουτε τίποτα απλα βρίσκω αφελής να πληρώσω περίπου 680 ευρω για να παρω μια συσκευη που κοστίζει 450 :)))))))))) τίποτε άλλο οι τιμές μιλάνε μόνες τους. ´Οσο για το επιχείρημα (ας το πούμε έτσι) ότι και καλα το s3 ειναι παλιο και μπλα μπλα μπλα δες την τιμη του iPhone 4s που ειναι και αυτο παλιο και κατα τη γνώμη μου και αυτο ειναι καλύτερο απ το S3 😉

Goodys

Να ξέρεις – ειλικρινα εγω θελω να το παρω το s3 αλλα στην πραγματικη αξία του, και όχι κοντα σε αυτη του IPhone γιατι τότε το iPhone 5 ειναι μονόδρομος (αν τελικα αποφασίσω να αλλάξω το τεσσαρακι μου που ειναι γαματο και μέχρι τωρα έχει βγάλει κάθε του ευρω) 🙂

Ζαφείρης

@ goodys Τα 450 ειναι η τιμη στο skroutz που σημαινει οτι ειναι η φτηνοτερη τιμη για συσκευη παραεισαγωγης χωρις να πληρωσεις δλδ τους ενδιαμεσους παροχους.Το οτι η apple κανει νταβατζιλικι και σου πουλαει ενα κινητο με κοστος κατασκευης λιγοτερο απο 200 ευρω στα 739 και βρισκει θυματα που θα το παρουν δε σημαινει οτι ειναι καλυτερο.Αντιστοιχα λοιπον ειναι ΑΦΕΛΕΣ να πληρωσεις ενα κινητο σε τιμη τετραπλασια του κοστους.Αν νομιζεις οτι το ακριβοτερο κινητο ειναι και το καλυτερο πανε παρε κανα porche ή prada ή καποιο αλλο απο αυτα που κανουν μερικες χιλιαδες ευρω να χαιρεσαι 🙂

Ζαφείρης

Προσωπικη μου αποψη, το iphone εχει ξεπεραστει εδω και πολυ καιρο σε ολους τους τομεις.Δεν με ενδιαφερει αν πουλαει ακομα, εγω μιλω καθαρα απο αποψη δυνατοτητων.Το iOS ειναι ενα στασιμο λειτουργικο με ελαχιστες δυνατοτητες συγκρινομενο με το android.Και ναι κανει πολυ περισσοτερο με πολυ λιγοτερα χρηματα.Αποψη μου ειναι και δεν προσβαλλω κανεναν.Αλλα να λεμε το τηλεκοντρολ iphone 5 ή το iphone 4s με τη μικροσκοπικη οθονη καλυτερο απο το galaxy s 3 εκει πεφτει Ο γελοτας 🙂

Goodys

@Ζαφειρης

Αν και έχω χιλιάδες επιχειρήματα για να τεκμηριώσω αυτα που λέω θα ηθελα να σταματήσουμε εδω την κουβέντα δεξου το δικαίωμα μου να πιστεύω ότι το iPhone και γενικα το IOS ειναι καλύτερο όπως δέχομαι και εγω το δικαίωμα σου να πιστεύεις το αντίθετο – και πριν με χαρακτήρισεις πρόβατο της Apple Fanboy και δεν ξέρω και εγω τι άλλο σου λέω ότι αν και νωρίς μου αρέσει πολυ η δουλεια της Ms με τα windows mobile 8 – επιτέλους το είδε σοβαρα αν συνεχίσει έτσι σε ενα εξάμηνο απο σήμερα ο ανταγωνισμός θα χτυπήσει κόκκινο! Πάντως ειλικρινά με 450 ευρω η συσκευη και 200 επιδότηση θα το αγοραζα το S3. Αλλα μλ αυτα που ζητάνε οι πάροχοι να το βάλουν …….. ;).

Ζαφείρης

@Goodys Η συζητηση δεν ηταν για το αν το iOS ειναι καλυτερο απο το android, η ενσταση μου ηταν στο οτι θεωρεις οτι το iphone αξιζει τα 739 ευρω ενω το galaxy s 3 θα επρεπε να το δινουν 400.Το τι OS βολευει τον καθενα ειναι προσωπικη του υποθεση.Εγω μιλησα καθαρα για τις τιμες.Επισης δεν σε ειπα ποτε προβατο ή fanboy, δεν εχω χαρακτηρισει ποτε καποιον εδω τιποτα ούτε προσεβαλλα κανεναν.Καλη συνεχεια

Goodys

Δεν είπα ότι το IPhone αξίζει 739 ειναι καθαρή κλοπή ! Είπα ότι αν ειναι να δώσω 699 για το S3 καλύτερα 739 για το iPhone για μένα νορμαλ τιμές θα ήταν 550 το iPhone και 400 το s3 σε σχέση πάντα με αυτα που προσφέρουν την ποιότητα κατασκευής κτλ

Το ξαναλέω τα 739 του IPhone και τα 699 του S3 ειναι ληστεία και όσο δεν ξυπνάνε οι καταναλωτές καλα κάνουν και τους ξεσκιζουν οι εταιρίες δε φταίει ουτε η Vodaphone ουτε η Cosmote ουτε κανένας ας μείνουμε όλοι με τις παλιές μας συσκευές για έναν χρόνο(λες και δεν καλύπτουν τις ανάγκες μας) και την επόμενη φορα οταν τους βάλουν χέρι οι εταιρίες Apple Google Samsung Htc Assus κτλ να δεις τι ωραια που θα δίνουν επιδοτήσεις 500 ευρω για αγορα συσκευές αλλα τέτοιοι που είμαστε καλα μας κάνουν!

Goodys

Τουλάχιστον όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν νέα συσκευη ας την πάρουν απ εξωτερικό έτσι και αλλιώς και στις εταιρίες κινητής να τα δώσουν εκτός Ελλάδας θα πάνε τα χρηματα !

Αλέξης

Δεν υπαρχει τιμη 669 για το s3.skroutz το βρισκεις 450 ευρώ.ολα μα ολα τα κινητα πεφτουν οι τιμες του εκτος απο το iphone.οποιος εχει λεφτα κ θελει να το παρει να το παρει ρε παιδια τι ζορι τραβατε οι υπολοιποι;δεν την καταλαβαινω αυτη τη μιζερια.μπηκε ο αλλος εδω να μας πει για τα μετρα.ωραια ρε φιλε επειδη δλδ δεν διαθετεις εσυ και εγω μαζι πρεπει να την πουμε σε οποιον σκαει 700 ευρω για κινητο;αφου τα εχει πως να το κανουμε;σταματηστε αυτο το πραγμα να κανετε κουμαντο στις τσεπες των αλλων.εγω π.χ. 700 ευρω για iphone δεν θα δινα ποτε των ποτων.εχουν μεινει 5 χρονια πισω για μενα οταν βγαινουν κινητα τουμπανα αυτη τη στιγμη.10 χρηστες του iphone να πιασω εδω που μενω κ να τους ρωτησω τι ειναι icloud θα μου πουν ο αη συννεφος.γενικως χωρις να φοραμε γυαλια μερικοι καταναλωτες του iphone ειναι θυματα μαρκετινγκ αντιθετως με το macbook π.χ. το οποιο ολοι που ασχολουνται με παραγωγη μουσικης παραδειγμα δεν παιρνουν κατι αλλο κ καλα κανουν γιατι το εχουν ψαξει.τελοσπαντων εδω μεσα κουβεντιαζουμε για τεχνολογια.αμα τον α η β φιλο τον προκαλει που ο αλλος σκαει 700 ευρω για τηλεφωνο μην μπαινει τοτε.απλα πραγματα.

Goodys

@Αλεξης

Φίλε μου δεν με επιασες ακριβώς αυτο λέω οταν η συσκευη αξίζει 450 και η Vodaphone την δίνει 699 (το s3) ειναι σαν να σε αναγκάζει να πας στο IPhone 5 που ειναι και καλύτερο. Το S3 ειναι καλύτερη αγορα απ το I5 μονο λόγο τιμής οταν οι εταιρίες τυ αφαιρούν αυτο το πλεονέκτημα ειναι σα να σου λένε πάρε το IPhone 5. Το ξαναλέω θελω S3 αλλα για συσκευη που κάνει 450 δεν δίνω 699! Βέβαια υπαρχει και η λύση αγορα απο σκρουτζ 450 και επιδότηση στον λογαριασμό αλλα αν ειναι έτσι μάλλον θα πάω (αν πάω) σε άγορα IPhone 5 απο eBay με 550 για 100 ευρω διάφορα δεν αξίζει να πάω σε S3. Αν είχαν μυαλο στη Vodaphone(και στις άλλες εταιρίες) θα κοστολογουσαν το S3 στα 500 ευρω και θα ξεπουλουσαν αλλα θέλουν να κλέψουν τους καταναλωτές λες και εμείς δεν έχουμε πιστωτική να τους γράψουμε εκει που δεν πιάνει το σήμα τους 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.