iPhone 7 & 7 Plus: Στο 3.6% όλων των ενεργών iPhone- Ξεπέρασαν iPhone SE

Λίγες μόλις εβδομάδες βρίσκεται το νέο iPhone 7 στα ράφια των καταστημάτων και ήδη είναι πιο δημοφιλές από το iPhone SE, που ανακοινώθηκε τον Μάρτιο. Επιπλέον, είναι έτοιμο να ξεπεράσει και τα iPhone 4 και iPhone 4s, σύμφωνα με τα δεδομένα της Localytics.

Η Localytics καταμέτρησε την χρήση των iPhones δυο εβδομάδες μετά το ντεμπούτο του iPhone 7 και τα δεδομένα της τοποθετούν τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus στο 3.6% όλων των ενεργών συσκευών της Apple. Το ποσοστό είναι αρκετό για να τοποθετήσει τη νέα ναυαρχίδα πάνω από το 2.6% του iPhone SE.

Σύντομα, το iPhone 7 αναμένεται να ξεπεράσει και τα iPhone 4 και iPhone 4s, τα οποία βρίσκονται στο 3.7% όλων των ενεργών iPhone.

Για να ξεπεράσει το ποσοστό των iPhone 5 και iPhone 5s θα χρειαστεί ακόμη περισσότερος καιρός μιας και έχουν στην κατοχή τους το 24.4%. Τα iPhone 6s βρίσκονται στο 27.5% των ενεργών συσκευών και τα iPhone 6 στην κορυφή με 38.3%.

iphone 7, iPhone 7 & 7 Plus: Στο 3.6% όλων των ενεργών iPhone- Ξεπέρασαν iPhone SE

iphone 7, iPhone 7 & 7 Plus: Στο 3.6% όλων των ενεργών iPhone- Ξεπέρασαν iPhone SE

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
James

Συγνώμη, το SE δεν ήταν που είχε τεράστια ζήτηση δεν την προλάβαιναν;

viel

το SE μια χαρα ζητηση ειχε για αυτο που ειναι! αν καποιος περιμενε οτι SE θα ειχε την ζητηση του 6s τοτε απλα ηταν γελασμενος

giorgosgek

@James Ελα αυτα ειναι κακοηθειες, προσπαθεις να μειωσεις την Apple τωρα, σαν τρελο πουλησε το SE, κυκλοφορει παντου και επισημα στατιστικα στοιχεια να φερεις που δειχνουν το αντιθετο , ειναι ολα ψεματα , πουλησε , περισσοτερο απο τα 6αρια επειδη ο κοσμος θελει “υπολογιστες τσεπης” με οθονη gameboy για να χωραει και καλα στην παλαμη και επειδη ειχε καλυτερη επιδοση απο τα 6αρια και καλα.

Γιώργος

Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν θα έπρεπε να λέγεται Apple αλλά Hay (σανός) λόγω διανομής μεγάλης ποσότητας της συγκεκριμένης ζωοτροφής.

james

Ενταξει @giorgosgek, ο @viel εχει ενα δικιο σε αυτο που λεει. Για αυτο που ειναι και πολυ πουλησε.

fotis

Το 6 και το 6ς δεν τα περνα σιγουρα θα περασει ομως το 5

ChristosT

Προσωπικά εγώ βλέπω ένα SE με τις λιγότερες πωλήσεις ever (που αντιθέτως λέγανε οτι θα σκίσει) ενώ μέσα στον επόμενο χρόνο όσοι το αγοράσανε θα το πουλήσουν για να πάρουν κάτι άλλο ή θα μείνει σε κανά συρτάρι. Πήγα και το είδα απο κοντά. Κατά τύχη το έβγαλε η apple ή πειραματίστηκε για να δεί άν έχει fans ή κάτι άλλο απο εποχές Jobs.
Τώρα…για το θέμα των πώλήσεων.
΄Ενα βλέμα να ρίξει κανείς τα πόσα Unboxing κάνουν ανά τον κόσμο λές και είδαν το σύμπαν ανάποδα…καταλαβαίνει κανείς μόνο απο εκεί πόσα αγοραστήκανε.
https://www.youtube.com/watch?v=PndXdtKnHmE
https://www.portalroman.com/telefoane/poze/Mama_si_tatal_tuturor_giveaway_urilor_e_ai1.jpg
100 άτομα τέτοια και οι πωλήσεις done.
τρέλα έ;
Παιδιά…άς το παραδεχτούμε. Τα Iphones είναι μόδα σε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό. Καλά κάνουν οι άνθρωποι γιατί αυτός είναι και ο στόχος. Το κέρδος. Αλλά μην τα παραλέμε πολλές φορές.
Αγοράζεις ένα, κάνεις Unboxing και με τα κλίκς βγάζεις money.
Να μην αναφέρω τις πρωινές εκπομπές που βγάζουν κλήρωση Iphones τι βγάζουν με τα 3ευρα και τα ανάλογα sms. Πήγα είδα και το 7. Mία απο τα ίδια. Γιατί να μην κρατήσω το 6s π.χ μέχρι να αλλάξει design και βάλει επάνω σωστά specs και πρέπει να αγοράσω το ίδιο iphone ξανά.

NikosAr

Φαντάσου να ήταν ετοιμοπαράδοτο ..απο 19/9 προ παραγγελία … και ακόμα τιποτα …

petros

το iPhone 5 εεε συγνώμη το iphone SE πουλησε τρελά σαν Sony και HTC ενα πραγμα και δείχνει να ακολουθει και το 7αρι σε τρελές πωλήσεις

Chris_BMW

Για όλους τους έξυπνους εδω στο techblog απο τα λίγα μαθηματικά που ξερω έχουμε :(Χρησταρα οπως βλέπεις με αποδείξεις …) 0.037*1.000.000.000 ( περίπου ενεργές συσκευές apple οπως λέει κ το άρθρο ) μας κάνει κάπου 37.000.000 στις 2 πρώτες βδομαδες … χαιρετίσματα …

james

Ενεργες συσκευες λεει chris. To 1 δις που λες εσυ ειναι συνολικες πωλησεις στα εννεα χρονια που βγαινει το αηφον. Ξανακανε τις πραξεις με τα λιγα μαθηματικα που ξερεις 🙂

Mary

Δεν είναι οι πωλήσεις, 1 δις είναι οι ενεργές συσκευές!

Λευτερης

Chris_BMW Σιγα μην εχει 1000000000 ενεργα iPhone. Μου μιλας και για μαθηματικα…

Taliban

@Chris
Νομίζω αν δεν κάνω λάθος το 1 δις που αναφέρεις είναι συσκευές με iOS όπερ σημαίνει και ipod, ipad, και επίσης δεν γνωρίζουμε κιόλας αν κάποια στιγμή μετά την απενεργοποίηση του κινητού τα κρατάει σαν χρήστες ή αν τα διαγράφει και δεν γνωρίζουμε αν το 3.7% είναι το ποσοστό επι του συνολικού αριθμού που πουλήθηκαν ή του “πραγματικού” αριθμού που είναι ενεργά. Επίσης το νούμερο 0,38 * 1.000.000.000 = 380.000.000 που σύμφωνα με την λογική σου αντιπροσωπεύει τον αριθμό των 6αριών είναι ΣΙΓΟΥΡΑ λάθος καθώς επίσημα στοιχεία αναφέρουν ότι πουλήθηκαν κάπου στα 100 μύρια. Τώρα να σου κάνω και εγώ λίγα μαθηματικά. (0.037/0.383)*100.000.000 = 9,736,842 τεμάχια 7αρια.Αυτό ισχύει αν το άρθρο με τα ποσοστά είναι σωστό και παίρνωντας σαν δεδομένο τις συνολικές πωλήσεις του 6. Αν έχεις κάποια ερώτηση αναφορικά με το πως και τι, παρακαλώ να με ρωτήσεις.

p.s δεν νομίζω ότι οι συνολικές πωλήσεις του 6 είναι 100 μύρια, απλά χοντρικά προς τα πάνω το έκανα.
p.s 2. Παρακαλώ να περάσει για τον κόπο που έκανα στα 6 χρόνια να βγάλω το φυσικό αχαχαχαχα

liris11

Chris _bmw το τερμάτισες έλεος σιγά μην έχει πουλήσει 370000000000000000000000000000000000-συσκευές

Chris _BMW

James@ Επειδή τους “έξυπνους ” τους απαντάω ανάλογα , ξαναδιαβάζοντας το άρθρο ξανά κ ξανά κ ξανά πάλι με τα λίγα γράμματα που εμαθα διαβάζω:”όλων των ενεργών συσκευών της apple”Κ σε ρωτάω δεν ειναι τόσες;; θες να τις κανω 500μυρια ;; Σου φτάνουν τα 18.500.000 σε δυο εβδομάδες;;; κ πάλι τα χαιρετίσματα μου … μιλάω με εσένα που κατάλαβες τα μαθηματικά .. Τους υπόλοιπους τους αφήνω να γράφουν….

Dimitris

@Γιωργος εισαι πολύ ξύπνιος, γιατί δεν κανεις καμία αίτηση στην ΝΑΣΑ ;;; Αδικείσαι…

james

@ Chris _BMW ποσα λεφτα θα βαλεις εσυ στην τσεπη σου και ποσα εγω, για να σου πω αν μου φτανουν;

(Μια ωραια απαντηση εδωσε λιγο πιο πανω ο @Taliban. Εχει και διαιρεση μεσα)

Agnostos13

Παιδια 1δις ειναι οι ενεργες συσκευες iOS αυτη τη στιγμη…
Ας μην λεει ο καθενας οτι νομιζει…

Αρα αν ισχυει αυτο που γραφει η Localytics τα 7αρια εχουν πουλησει ηδη και ειναι ενεργα 36.000.000 και τα SE αντιστοιχα 26.000.000…
Λετε; Εγω δεν το πιστευω! Κατι μετραει λαθος!

Agnostos13
james

@Agnostos13 –> Apple recently sold its billionth iPhone, the company announced today. Απο αρθρο που δημοσιευτηκε στις 27 Ιουλιου, φετος. Google it. Ποσες απο αυτες ειναι ενεργες, μονο η apple ξερει. Για ios γενικα δεν ξερω και δε μας αφορα στον παρον αρθρο

petros

Chris BMW @ οι ενεργές συσκευές πρέπει νσ ειναι….. https://youtu.be/r_Ivo6PPwzA

NikosAr

Οτι και να λέτε η αίσθηση στο χέρι του νέου iPhone 7plus είναι ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Chrome Google

Το Circle to Search έρχεται στα iPhone;

Η λειτουργία “Circle to Search” της Google επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αντικείμενα κάνοντας κύκλους γύρω τους μέσα σε εικόνες.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16 Pro Max: Φήμες ότι έρχεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η Apple στο iPhone 16 Pro Max θα χρησιμοποιεί κυψέλες μπαταρίας με αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.

Gear Apple iPad iPad Pro

Apple iPad Pro: Πώς τα πήγε το εξαιρετικά λεπτό tablet στο bend τεστ;

Τα νέα iPad Pro είναι οι πιο λεπτές συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η Apple, με το μοντέλο των 11 ιντσών να έρχεται στα 5,3 χιλιοστά