Samsung Galaxy Note 3, Κάποιες πρώτες φωτογραφίες από μπροστά;

Σύμφωνα με στέλεχος της Samsung σε δηλώσεις του σε εφημερίδα της Νοτίου Κορέας, το Galaxy Note III θα αποκαλυφθεί στις 4 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκειά ενός Unpacked event λίγες μέρες πριν την έναρξη της ετήσιας έκθεσης IFA 2013 στο Βερολίνο. Μαζί με αυτή την επιβεβαίωση ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας κάποιες φωτογραφίες που εκτιμάται ότι είναι από το μπροστινό μέρος του Note 3.

Update: Προστέθηκαν τρεις νέες φωτογραφίες.
Samsung Galaxy Note III, Samsung Galaxy Note 3, Κάποιες πρώτες φωτογραφίες από μπροστά;

Samsung Galaxy Note III, Samsung Galaxy Note 3, Κάποιες πρώτες φωτογραφίες από μπροστά;

Samsung Galaxy Note III, Samsung Galaxy Note 3, Κάποιες πρώτες φωτογραφίες από μπροστά;

Samsung Galaxy Note III, Samsung Galaxy Note 3, Κάποιες πρώτες φωτογραφίες από μπροστά;

Samsung Galaxy Note III, Samsung Galaxy Note 3, Κάποιες πρώτες φωτογραφίες από μπροστά;

Samsung Galaxy Note III, Samsung Galaxy Note 3, Κάποιες πρώτες φωτογραφίες από μπροστά;

Samsung Galaxy Note III, Samsung Galaxy Note 3, Κάποιες πρώτες φωτογραφίες από μπροστά;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

Μη περιμένουμε παπάδες, το ΝΟΤΕ III θα είναι σχεδιαστικά ένα μεγαλύτερο S4. Σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι.

eleni

Τρομερή διαφορά εμφανισιακά απο το 2 μπράβο στους σχεδιαστές απο την καινούργια ιδέα.

thodoris

αντε να βγει να το παρουμαι!

azriel84

@eleni

τρολλάρεις τώρα έτσι; 😛

@MEDS

+1

Νio

5.8 ιντσες το υπολογιζω.

Gmis

εγω το κοβω 5.8 – 6.0” οθονη ! κι ομως ολες οι ναυαρχιδες της samsung εχουν το ιδιο σχεδιο και κατανταει εκνευριστικο …..

Δημητριος

Ειναι ενοχλητικο που μοιαζει με S4 απλα πιο μεγαλο…!!
Το ιδιο δεν ειναι ενοχλητικο που το iPhone 5, 5S, 5C ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια και ειναι απλα πιο μεγαλα iPhone 4 (2010)…?!?!

Αλέξανδρος

Εχει καταντισει κουραστικό το κραξιμο για το design , ισα ισα αρκετα ομορφα ειναι και το σ4 και το νοτε 3 (προσωπικη αποψη) τα μπεζελ πολυ μικρα γενικα καταφέρνουν με αυτο το σχεδιασμο μεγαλη οθονη σε σχετικα μικροτερες διαστασεις..υπάρχει λογος για το σχεδιασμο αυτό. ..και στο κατω κατω ο σχεδιασμός δεν επηρεάζει την αποδοση του κινητού οποτε δεν καταλαβαίνω γιατι τοσος ντόρος…δεν ειναι και άσχημο!

ev

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ.

eleni

azriel84 ναι όπως το είπες τρολλαρω! Τι άλλο να κάνω αφου έχουν φάει ενα κόλλημα με το σχέδιο αυτό. .. δεν λένε να το ξεπεράσουν.

Tony Cool

Όλοι ξέρουμε πως και η εμφάνιση του και η ποιότητα των υλικών του θα είναι ψιλοτραγική. Όπως επίσης όλοι ξέρουμε πως παρόλα αυτά θα είναι το κορυφαίο εργαλείο της αγοράς για όσους παλέψουν το μεγέθος του. Η μεγάλη μαγκιά θα ήταν να κρατήσουν τις ίντσες στις 5.5 full hd και να μικρυνουν το μέγεθος του σε σχέση με το note 2. Δυστυχώς όμως πανε για 5.8 τουλάχιστον. Κρίμα γιατί αντί να κοιτάξουν την εργονομία (που ηδη με το note 2 ειχε πάει περίπατο) πάνε σε ανόητους εντυπωσιασμους. Ειδικά αν ισχύσει αυτό που άκουσα για 4k video, είναι ο ορισμός της καγκουριάς! Λες και το τελειοποιήσανε το full hd στα κινητά τους (μετριότατο, οπως σχεδον παντού βέβαια) και το μονο που τους έμενε ηταν να πανε στο 4k!!!
Τέλος πάντων, ας πάρουνε κανένα παράδειγμα απο το 6ιντσο που θα βγάλει η nokia (που παω στοίχημα οτι εμφανισιακά θα σπέρνει) για το note 4 και χαλάλι!

antonis

Μου κανει εντυπωση που ολοι κραζουν τον σχεδιασμο της σαμμυ (οχι αδικως, αλλα αλλο θελω να πω).. ενω η apple η τα lummia της nokia (που πραγματικα ολα ειναι ιδια) αλλοι υποκλινονται στον σχεδιασμο αλλοι δεν το κανουν θεμα καν..

simxat

Tony cool…..Coolaρε λιγακι διοτι γινεσαι εριστικος…!!!! Εχω το Note 2 οπως και nokia οπως και iphone και ημουνα στο τελευταιο workshop του techblog και πολλα παιδια με γνωρισαν…..που ρε κακομοιρη ειναι μετριοτατο το Note 2 ? Που ειναι με διαφορα οτι καλυτερο android εχει βγαλει η Samsung (και γενικα δηλαδη) χωρις λαγκαριζματα χωρις θερμοκρασιες, χωρις κολληματα, με την θεικη οθονη, με την μπαταριαρα του.Ανταγωνιζεται (ασε τα benchmarks με τα απολυτα νουμερα) ακομα ολα τα καλυτερα κινητα οπως και το S4.Θελεις να το δεχτεις η οχι Το Νote 3 θα ειναι για αλλη μια φορα ηγετης και παραδειγμα για αντιγραφη σε οτι κανει. Ειναι τοσο μακραν μπροστα η Samsung <> που οτι και να λετε ακουγεστε σαν παρασιτα…!! Τη μου βαζεις την κακομοιρα τη Νοκια (που αν και εχω 808 και ημουν λατρεις Ν8 N96 N95 και πολλα αλλα) ειναι ιεροσυλια να καθομαστε να μιλαμε για την μεχρι τωρα Nokia κοντρα στην απιαστη Samsung ημαρτον πια με το κομπλεξ σας

Tony Cool

Την φιρμα απο πανω που τη γνωριζουνε ολοι στα workshops θα την συμβουλευα οταν σε μερικα χρονια μαθει να διαβαζει να παρει δυο βαθιες ανασες και να ξαναδιαβασει το post μου και μετα να μας πει που ακριβως διαφωνει. Δεν περιμενα οτι θα ζησω τη μερα που τα προβατα της sammy θα γινουν χειροτερα απο της apple…

simxat

Τα λογια σου…..(Λες και το τελειοποιήσανε το full hd στα κινητά τους ((((((((μετριότατο, οπως σχεδον παντού βέβαια)))))))) και το μονο που τους έμενε ηταν να πανε στο 4k!!!) Δεν το ειπα πιτσιρικο για το workshop για να κανω φιγουρα, αλλα για σενα αν με ειχες δει και για τους αλλους απο δω μεσα οτι ειχα στα χερια μου το Note 2 και Νοκια για να δειξω οτι ξερω απο αυτες τις εταιριες και οχι οτι επαινω η κατηγορω χωρις γνωση. Ειμαι λατρεις της Samsung γιατι μου εχει δωσει την τελευταια 4ετια οτι καλυτερο υπαρχει, που ουτε η apple (εχω iphone 5) ουτε η nokia ουτε η sony, η htc και οι αλλες το καταφεραν στο βαθμο που το καταφερε και με το παραπανω η Samsung και οσο ξεκολαει απο τον ανταγωνισμο τοσο πιο πολυ θα παθιαζομαι και θα την λεω και απο δω αλλα και απο κοντα (workshops) με αληθινα επιχειρηματα σε ολα τα παρασιτα που λογο ζηλειας για το που εχει φτασει η Samsung λενε τις ανυποστατες κατηγοριες τους

ev

ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΩΡΑΙΟΙ

Γιώργος

Simxat χαλάρωσε και εσυ με την παντοφλα-ρακετα που έχεις για κινητο…έλεος με μερικούς εδώ μέσα που νομίζουν οτι έχουν το transformer 4×4 τηλέφωνο..

Tony Cool

Φιρμα μου βλεπω το συνεχιζεις τους χαρακτηρισμους αλλα δεν το συνεχιζω πρωτον γιατι σεβομαι τον Κωστα και τα αλλα παιδια και δευτερον γιατι δεν υπαρχει τιποτα πιο αστειο απο τους μαγκες του πληκτρολογιου.
Βλεπω οτι τουλαχιστον ομως τωρα εκανες τον κοπο να διαβασεις ολοκληρο το post και οχι τις 3 πρωτες λεξεις. Παλι δεν καταλαβες τι εγραψα αλλα τουλαχιστον το παλεψες. Αν εσυ θεωρεις οτι το fhd αυτη τη στιγμη στα κινητα ειναι τοσο καλο (με μια καμερα των 50 ευρω τραβας καλυτερο) τοτε πασο.
Τελος παντων, το κουρασαμε πολυ, απλα να σου επισημανω οτι συζητας με εναν ανθρωπο που θεωρει οτι οι σειρες galaxy s και note ειναι οτι καλυτερο εχει συμβει στον κοσμο της κινητης τηλεφωνιας και που τα τελευταια χρονια εχει σκασει αρκετες χιλιαδες ευρω στη samsung. Καλο το παθος αλλα θελει και λιγο ψυχραιμια οταν διαβαζεις τα post.

simxat

1) Αντε ξανα μανα απο την αρχη .Πως λοιπον θεωρεις οτι ειναι τα καλυτερα οταν το μεχρι πριν βγει το S4, το Note 2 ηταν το καλυτερο, και λες ((((μετριότατο, οπως σχεδον παντού βέβαια)))) μαλλον δεν ξερεις να στηριξεις αυτα που λες, τη μια την εκθιαζεις και την αλλη τη θαβεις 2) Εσυ δηλαδη που με αποκαλεις φιρμα δεν κανεις χαρακτηρισμους μαλλον εχεις διπλη Προσωπικοτητα και δεν εχω ψυχραιμια οταν διαβαζω αλλα ντα αλλων 3) Οταν κανει ξανα νεο workshop ο Κωστας ελα και συ για να τα πουμε απο κοντα αν με θεωρεις μαγκα του πληκτρολογιου τουλαχιστον απο γνωσεις και λογο ηλικιας και λογο εργασιας στο τομεα της κινητης και της φωτογραφιας δεν νομιζω να σου αφησω και πολλα περιθωρια face to face για αμφισβητησεις χωρις σωστη τεκμηριωση των αποψεων σου 4) Λογο επαγγελματος εχω στην κατοχη μου μια DSLR Canon EOS 5D MK2 μια SONY NEX VG20 Βιντεοκαμερα και εχω κανει απειρα συγκριτικα φωτογραφιας και βιντεο με το εν λογο κινητο Note 2 και με το S4 οπως και με το 808 pureview τα οποια τα εχω παραθεσει σε πολλα φωτογραφικα sites οπως dpreview, gsmarena ,flickr και youtube και αποδεικνύω εμπρακτα οτι η σαχλαμαρα που ειπες (με μια… Συνέχεια »

simxat

Γιωργο παντοφλα ρακετα ναι.. αλλα εκμηδενιζει αν δεν εχεις το s4 οτι αλλο εχεις

mouta

+1 στον Simxat οτι καλυτερο κυκλοφορει βγαινει μονο απο την samsung θελουν η δε θελουν πρεπει να το αποδεχτουνε

Nexus 4

Ποιος με εκμηδένισε;

🙂

simxat

Sorry Κωστα αλλα η κακιες περνουν και δεινουν ανυποστατα

nick

Χωρίς να θέλω να βάλω και άλλο λάδι στη φωτιά,πρέπει να υποστηρίξω sixmat. Χρόνια τώρα αγοράζω κινητά με wow factors (lg optimus 3d, nokia 808) και κατά τη γνώμη όποιος πέρνει κινήτο των 500+ ευρω αν και ‘θέλει να κάνει τη δουλειά του θέλει να κάνει λίγο μόστρα.στη τελίκη tech junkies είμαστε. Τον προηγουμενο οκτωβριο αφου μου χάλασε το 3d(2 φορες μου επεσε με τη θήκη και ραγισε η οθόνη).αποφάσησα να πάρω το note 2. Αν και ειχει τη γιγάντια οθόνη δεν είχε κατι ξεχωρίστο. Ένα μεγάλο S3 λένε όλοι. Από την πρωτη μέρα ήξερα οτι η εμπειρία χρησης θα είναι διαφορετική.όλα super smooth.νουμερο 1 στα benchmarks κτλ. Έφτανε και η μπαταρια. Ακρασάριστο και με αντοχή στις πτωσεις.Μου έπεσε και ποδοπατήθηκε όταν ειμουν σε live set του nicky romero και επέζησε. Η αληθινη δοκιμασία ήρθε όμως αυτο το καλοκαίρι. Πολλές ωρες μακριά απο φορτιστή παραλίες ξενύχτια,mobile ιντερνετ όταν κοιμούνταο όλοι και βαριέσε τη ζωή σου.Και έφτανε το άτοιμο στο τέλος της μέρας με 30% αρκετη μπαταρία για να βγάλω και τη ανατολή το πρωί.και όταν βγαλω αυτή τη φοτογραφία θα είναι απιστευτα καθαρη με πανεμορφα χρώματα. Και όταν αποφασίσουμε την παρέα να κάνουμε μαμακίες η κάμερα είναι πάντα έτοιμη να… Συνέχεια »

Tony Cool

Ok simxat, τωρα καταλαβα που στραβωσες. Με την φραση ‘μετριοτατο οπως σχεδον παντου’ δεν εννοουσα το note 2,αλλα οτι το FHD video ειναι μετριοτατο σχεδον σε ολα τα κινητα της αγορας (εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις οπως καποια nokia με image stabilisation πχ). Ειναι δυνατον στο ιδιο post να λεω πως η σειρα note ειναι τα καλυτερα εργαλεια της αγορας και καπακι να λεω οτι ειναι μετριοτατα; Ακομα και σημερα να με ρωτησεις ποιο κινητο ειναι αυτη τη στιγμη η καλυτερη επιλογη για αγορα το note 2 θα σου πω.
Ομως οπου βρισκω κατι αρνητικο στη samsung θα το λεω, ακομα και αν ειναι καποια σχετικα ασημαντα πραγματα οπως η αισθητικη, το design, τα υλικα κλπ., ακριβως γιατι την γουσταρω και της τα σκαω χρονια τωρα θελω τα κινητα της να ειναι τα καλυτερα σε ολους τους τομεις. Τωρα αν καποιους τους τυφλωνει ο fanboyσμος και τα βλεπουν ολα μεσα απο ενα ροζ συννεφακι, sorry παιδια. Καλη καρδια!
Sorry και απο εμενα Κωστα, τελειωνει εδω.

k.boug

Καμια εκτιμηση για τιμη εχουμε?
θα τολμησω να πω ενα 699ε για αρχη..
με πτωση 20ε ανα μηνα μιλάω παντα για skroutzομαγαζα..

Alexis

Θα συμφωνήσω και γω με τον @simxat! Σειρά note και s οι καλύτερες για μένα!

panosgt

Θα ρισκάρω λίγο να πω ,ότι αν η samsung τουλάχιστον στα κορυφαία της κάνει την απόπειρα
για μεταλλικό project όλοι οι υπόλοιποι θα μαζεύουν αγριόχορτα

Konstantinos M.

Διάβασα σχεδόν όλα τα posts κ θα ήθελα να κάνω επανάληψη στο σχόλιο του nick,ότι η εμπειρία χρήσης του note2 είναι μακράν η καλύτερη από όλα τα κινητά που έχουν βγει μεχρι κ σημερα… το έχω σχεδόν 6 μήνες κ δεν έχω μετανιώσει δευτερόλεπτο τα 500 ευρό που έδωσα για να το αποκτήσω. Επίσης,simxat είσαι σωστός σε ότι λες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.