Samsung, HTC και Sony για τη μεγαλύτερη οθόνη του iPhone 6

Η Apple έκανε το μεγάλο βήμα και έφερε την μεγάλη οθόνη ανακοινώνοντας την Τρίτη τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Όμως αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους ανταγωνιστές της που έχουν ήδη μεγαλώσει τις οθόνες των ναυαρχίδων τους. Samsung, HTC και Sony έκαναν τα δικά τους σχόλια από τους λογαριασμούς τους στο Twitter.

H Samsung Mobile Philippines ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter ένα quote από τον Steve Jobs να λέει το 2010 “No one is ever going to buy a big phone” και η Samsung προσθέτει “Guess who surprised themselves and changed their minds”.

samsung htc sony για iphone 6, Samsung, HTC και Sony για τη μεγαλύτερη οθόνη του iPhone 6

Η HTC από την άλλη είναι πιο ευγενική με την Apple και την “καλωσορίζει” στο club των μεγάλων οθονών. Tη “συγχαίρει” για την μεγαλύτερη οθόνη, την καλύτερη επίδοση και το κομψό design δείχνοντας στην φωτογραφία το HTC One M8 εννοώντας ότι το σχέδιο του νέου iPhone θυμίζει τη δική της ναυαρχίδα.
Ωστόσο να πούμε ότι οι δυο εταιρείες έχουν υπογράψει διεθνή συμφωνία το 2012 η οποία λέει ότι μέχρι το 2022 μένουν μακριά από δικαστήρια.

samsung htc sony για iphone 6, Samsung, HTC και Sony για τη μεγαλύτερη οθόνη του iPhone 6

Και η Sony όμως δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο. Αμέσως μετά την παρουσίαση των δυο νέων iPhone 6 κατά την οποία ο Tim Cook ανέφερε “bigger than bigger” ανέβασε στο Twitter μια εικόνα η οποία λέει “better than bigger”. Το tweet συνοδεύεται από ένα link το οποίο προτρέπει τους χρήστες να αλλάξουν και να πάνε σε Xperia.

samsung htc sony για iphone 6, Samsung, HTC και Sony για τη μεγαλύτερη οθόνη του iPhone 6

Πηγή: 1,2,3

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Και καλά τους κάνουν…. Για τον αντίχειρα δεν είπαν τίποτα όμως και με χάλασε αυτό.

MrGeoX23

@Αποστόλης Ρόδος Μάλλον δεν θα μεγαλώσει τελικά … Για αυτό δεν είπαν κάτι χαχαχαχα

@efetis

Θα βγάλουν προσθετικούς αντίχειρες! χαχαχα!

Πάνος

Για το κεντρικό Μπουτάν που με διπλό κλικ κατεβάζει την οθόνη ακούσατε τίποτα; Δεν χρειάζεται να μεγαλώσει το δάχτυλο, μυαλό θέλει

steve86

Μάλλον δεν είδατε ότι με double tap στο home button κατεβαίνει η οθόνη για να μπορείς να το χειρίζεσαι με το ένα χέρι… Και όσοι λέτε για κωλοτούμπες προφανώς αν έβγαζε πάλι 4 ίντσες θα λέγατε ότι πάλι μένει πίσω… Τι θέλετε τελικά?? Ξέρετε???

DimitrisZ

@Πανος αν ισχυει αυτο που λες το multitasking πως θα το ανοιγουμε???

Nio

Πανος σοβαρα μιλας??? Καλως ηρθες στο 2012…..!!!! Οτι αλλη απορια εχεις ρωτα μας.
Τοτε ομως λεγατε “No one is going to buy a big phone”
Μετα απο 2 χρονια εσυ ανακαλυψες την μεγαλη οθονη και το διπλο κλικ?????
Κοιτα τωρα τι εχουν τα android για να ξερεις πως θα χειριζεσαι το αιφον του χρονου.
Υ.Γ. και δεν εχω κατι με την apple. Tα macbook τα θαυμαζω, τα αιφον ομως ουτε για καγκουρες πια…. Μεχρι και οι κοπελιτσες ολες με sony compact τις βλεπω…..

Nio

Ξερω ενα κολπο στο G2 που αλλαζω τα software buttons με εργοστασιακες ρυθμισεις χωρις jail και χωρις αποδρασεις και βγαινει ενα κουμπακι που κατεβαζει την οθονη.
Επισης εχω προγραμμα λειτουργιας με ενα χερι για ολες τις λειτουργιες του κινητου αν και δεν μου χρειαζεται γιατι ειναι πολυ μαζεμενο σε σχεση με αλλα……
Τριτον εχω απειρες εφαρμογες ελευθερες να με βοηθανε αν δυσκολευομαι να κανω κατι οπως το να κατεβαζω το notification center.
Βλεπεις θα δυσκολευτεις με το ενα χερι αλλα παρολα αυτα θα κανω τον καλο και θα σου πω καλως ηρθες στον κοσμο με τις μεγαλες οθονες. Απολαυσε το.! Ακομα κ με αιφον θα μαθεις τι εχανες τοσα χρονια και εκραζες τσαμπα……….. Follow the leader now

j

Να σας τηλεφωνήσω κατι; Είχατε υπογράψει συμβόλαιο με την apple πως δεν θα μεγαλώσει το iphone ποτε και σας αδίκησε; Εντάξει έβγαλε μεγαλύτερο κινητο και μην ξεχνάμε πως αυτο με το μέγεθος οθόνης το είπε ο Jobs και απο ότι θυμάμαι στο τιμόνι πια ευτυχώς ή δυστυχώς ειναι ο cook

j

*ρωτησω

Γιώργος Ε.

Πολύ έξυπνο λογοπαίγνιο από Sony, στοχευμένη η απάντηση της HTC, κομπλεξική απάντηση από Samsung…

ioankav

@ j
Αυτό που λέμε είναι πως αυτή την περίοδο η Apple δεν καθορίζει την τεχνολογία, είναι αυτή που ακολουθεί… Με τη μεγαλύτερη οθόνη, με τη στροφή σε υποστήριξη NFC… Στο μέλλον πιθανόν να είναι ξανά πρωτοπόρος αλλά τώρα ΟΧΙ δεν είναι.

Tom

Ενταξει η σαμμυ κοντραρει και μπορει να πει και μια μλκια παραπανω. Οι αλλοι λογικο να ειναι συγκρατημενοι με.μια εταιρια που εχει πολλαπλασιες πωλησεις. Παντως το i6 θα σαρωσει. Ειμαι και γω κοντα στο να το παρω αποφαση. Περιμενω και τα νεα ipad να δω πως θα παντρεψω τις mobile συσκευες μου

steve86

Και όσοι μιλάτε για κωλοτούμπες μάλλον το ξέρετε καλά το σπορ. Όπως πέρσι τέτοιο καιρό που που είδαμε το touch id του 5s και όλοι λέγατε για πρόβατα επειδή θα μας έπαιρναν τα δακτυλικά αποτυπώματα.. Και μετά πανηγυριζατε που το έβαλε και η Samsung και άλλες εταιρίες μετά…

Chris

Συμφωνω με τον Γιώργο Ε. Η SAMSUNG παντα εβγαζε μια κατινιά στις δηλωσεις της, και η HTC συγκρατημενη και απλη (ισως λογο δικαστηριων). Η SONY όπως πάντα ευγενική και αξιοπρεπής. Ιαπωνικός πολιτισμός! 😀

Z3 Compact για μενα..ειδικα σε κανα 2μηνο που θα πεσει στα 430-450, θα προσφερει οτι πιο ολοκληρωμενο εχουμε δει σε αυτες τις τιμες και σε αυτο το μεγεθος.

nikoskountouratzis

Με διπλό πάτημα κατεβαίνει η οθόνη? Μεγάλη εφεύρεση.. Εδώ και καιρό η οθόνη γίνεται μικρότερη με ένα γρήγορο πέρασμα του αντιχειρα από δεξιά προς τα αριστερά. Φιλικά πάντα! 🙂

rizo

@steve86
Τα παιδιά δεν κράζουν που ήθελαν ένα κινητό μεγάλο και τώρα που μεγάλωσε τους χαλάει..
Τα παιδιά κράζουν ορθώς για μένα και προσαυξάνω επειδή μέχρι και το iPhone 5S η Apple “ασκούσε αρνητική πολιτική” εναντίων τον κινητών μεγάλων ιντσών. Κοινώς τα έκραζε και έλαγε μάλιστα οτι δεν χρειάζονται τόσο μεγάλα κινητά..
Αυτές οι κωλοτούμπες φίλε δεν μου αρέσουν ούτε εμένα. Γιατί καθώς παρουσίαζαν το 5S λέγανε οτι δεν χρειάζεται μεγαλύτερο κινητό (αγοράστε κόσμε δηλαδή) στα σχέδιά τους είχανε ήδη προχωρήσει στην αύξηση του μεγέθους!
Ωραία βάλανε το διπλό κλίκ. Απο πιο παλιά και με μεγαλύτερη συσκευή δεν θα μπορούσαν να το βάλουν? Φυσικά και θα μπορούσαν.
Αλλά για μένα παρόλο που έχει ωραίο σχέδιο και πάχος με χαλάνε τα bezels.. ειδικά τα πάνω-κάτω. Το Xperia Z3 τουλάχιστον έχει και στερεοφωνικά ηχεία..

Επίσης ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ RAM ΑΚΟΥΣΑΤΕ??? χαχαχα δεν χρειάζεται μεγαλύτερη ε??? Και του χρόνου θα λένε οτι είναι πολύ καλύτερα με τα 2GB που θα έχει!!

Ioannis

Γιατη δεν βγαίνουν οι διευθυντές απο τη Samsung να κάνουν παρουσιάσει στα προϊόντα τους… Θα κλεγαμε……. Κουρου σου του μου μου του Τσουνγκ τσανγκ …..

kellogsmania

@ioannis δεν βγενουν οι διευθυντές αλλα βγενουν οι πρόεδροι. Δευτερον τι ασχετο σχολιο ειναι αυτο ο ενας μητρικη γλώσσα τα αγγλικα (και ισως το εχει) δλδ αμα ο διευθυντής είναι πρωτος στην διεύθυνση της ετερειας οργανωση μανατζμεντ κτλ και δεν ειναι καλος στην παρουσίασή (παρουσιαστές hello) σημαινει κατι αυτο για οποιαδηποτε ετερεια.

Darth

@ioannis το να κοροϊδεύεις μητρική γλώσσα κάποιου δεν είναι χαζό… είναι ηλιθιο… δλδ αν έβγαινε κάποιος Έλληνας και έκανε παρουσίαση στα ελληνικά, και των κορόιδευαν οτι μιλάει λαλα λαλα (να έτσι ακούγονται τα ελληνικά σε αυτούς που δεν τα μιλάνε) θα ήταν σωστό? είπαμε λίγο Ευγενία δεν βλάπτει..

Chris

Θλιβερό το γεγονός του ότι βασίζουν ακόμα και την ίδια την διαφήμιση του στις συσκευές της apple με αυτόν τον τρόπο. Για να δείτε πόσο κατάντια είναι οι εταιρίες αυτές , αλλά και την άποψη που έχουν οι ίδιες για τον εαυτό τους. Αλήθεια η apple έχει ποτέ κάνει διαφημιστικό που να κράζει άλλη εταιρία η να υπονοεί κάτι τέτοιο? ΠΟΤΕ.

steve86

@rizo φίλε μου λογικό δεν ειναι όταν εχει μια εταιρία ένα προϊόν να το στηρίζει και όντως έκανε λάθος τότε με τις 4αρες οθόνες. Το θέμα είναι ότι έστω και αργά το διόρθωσε αυτό και άκουσε τι ήθελε ο κόσμος… Πρέπει να την κραξουμε και για αυτό??

Junkermann

Δεν κράζουμε. Κάνουμε εποικοδομητική κριτική.

_Junkermann

Nio

Ρε chris πραγματικα πρεπει να σαι τυφλος για την εταιρεια “σου”..!!! Δεν εξηγηται αλλιως
Η apple ΠΡΩΤΗ απο ολες εκραζε και πεταγε υπονοουμενα για τα μεγαλα κινητα οτι ειναι αχρηστα.!!!
Κοιτα λιγο το σχολιο μου #7 ο αξιοσεβαστος Steve Jobs τα ελεγε μαλιστα και μετα η διαφημιση με τον αντιχειρα (γιατι περα απο το μεγεθος δεν ειχε κατι να διαφημισει) τι υπονοουσε??
Τωρα διαφημιζει κατι ζωγραφιες απο το photoshop

ioannis

darth οταν θα παω για βουλευτης θα ανακαλεσω ….μεχρι τοτες και σαν απλως καταναλωτης ας κανουμε λιγη πλακα, πολυ βαρια τα περνεις…..χουνγκ τσουνγκ τσουαααα

obi

“Αλήθεια η apple έχει ποτέ κάνει διαφημιστικό που να κράζει άλλη εταιρία η να υπονοεί κάτι τέτοιο? ΠΟΤΕ.”

Απάντηση : “Mac vs PC” έτσι γρήγορα
LOL

Και ας μην πούμε ότι άλλο κινητά άλλο σταθερά, για την Apple και για την κατάντια των αρνητικών διαφημίσεων είναι το νόημα.

Sot11

Δεν κανένα νόημα να βγάζετε τα κόμπλεξ σας στα σχόλια και αναφέρομαι σε όλους apple fans και μη! Όπως και να χει πάλι το πρώτο σε πωλήσεις θα ειναι, ουρές θα κανει και αλλα τέτοια ειναι ειναι καλο είτε οχι! Το να κάνουν τέτοια οι εταιρείες ειναι λογικό γιατι υπάρχει ανταγωνισμος!!!!! Εσείς με ποια λογική κάνετε αυτα που κάνετε; Λες και τσακώνονται οι μπακαλιδες του χωριού…

anergos13

Για να πουμε τα πραγματα οπως ειναι….
Η apple πριν 2 χρόνια ‘εστηνε’ την διαφημιστικη καμπανια του iphone 5 στοχευοντας στην ”ευκολια χρήσης” που και καλα είχε το τηλεφωνο …εναντι τηλεφώνων με μεγαλη οθόνη.
Στην ουσία τα ”δούλευε” και φυσικά αποδέκτης την καζουρας ειναι παντα ο μεγαλος αντιπαλος που κατα συμπτωση ειχε και τα μεγαλυτερα τηλεφωνα..αποκαλουμενα εκεινη την εποχη απο ολους τους υπολοιπους και ως ”παντόφλες ρακετες κοκ”.
Τωρα ήρθε η ωρα ομως να μπει ο καθε κατεργαρακος στον παγκο του και φυσικα να φαει την αντιστοιχη καζουρα…..

Και βεβαια οταν βλεπει η αγαπητη apple αυτη την ερευνα
https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399109
μυριζεται χρημα…και απο αυτο το χρημα μεχρι χθες δεν επαιρνε cent…
αλλα μπροστα στο χρημα τι ειναι και μια κωλοτουμπα παραπανω…

Αλλα για να παρεις το χρημα πρεπει να βγαλεις κατι καλυτερο απο τον αντιπαλο …
και οχι απλα ενα iphone τετραετιας απλα μεγενθυμενο…κατι τετοια…ο ιδρυτης της κατηγοριας τα χει για πρωινο.!!!!!

Chris

Νιο συμφωνω με το σχολιο στον Chris..by the way εγω ειμαι αλλος Chris (σχολιο #15). Πως γινεται να διαχωριστουμε να μην μπερδευομαστε?

Καταναλωτής

Χαχαχαχα πάντοτε κλαίω με τα σχόλια που διαβάζω , ειλικρινά τώρα , οπαδιλίκι … για κινητά ;;;; Χαχαχαχαχα απλά τραγικό. Συνεχίστε έτσι να κράζετε ο ένας τον άλλον για το … χαχαχαχα ποιός χαχαχαχα δεν μπορω χαχαχα εχει το καλύτερο κινητό χαχαχα χα

Chris

Chris εδώ Chris h μήπως εδω Chris , Chris ποιός απο τους δύο άραγε είμαι ? Και ο Chris που θα απαντήσει πως αυτός είναι ο Chris με ποιόν τρόπο θα γνωρίζουμε με ασφάλεια ποιός απο τους δύο Chris είναι ? Κάπως έτσι περνάμε στις πύλες του ανεξήγητου…………………….

Chris

Χαχαχαχα νασαι καλα με εκανες και γελασα! Εγω ειμαι ο chris σχολιο 15,29 και 31!
Για να μην σπαμαρουμε ομως το φορουμ, μεταξυ iphone 6 και z3 compact θεωρω το SONY καλυτερο. Για τα γουστα μου και ολα τα τεχνολογικα καλουδια που προσφερει σε χαμηλοτερη τιμη..
Γενικα ειναι θεμα γουστου τα κινητα, οπς και η αγορα αυτοκινητου. Ο αλλος θελει να βλεπει το σημα της BMW ρε παιδι μου πως τα λενε..

tech21man

Να το πω? Θα το πω. Επρεπε να πεθανει ο jobs για να βγαλουν παντοφλα Phone…

LthIX

@Καταναλωτή και εσυ συνέχιση να κράζεις γιατι ο ολυμπιακός γαμ@ει την πανάθα.Το ίδιο πράγμα είναι,απλός στον χώρο της τεχνολογίας έχει μια γεύση απο geek κατάσταση.Εσυ κάψε κανένα γήπεδο

Nio

Αλλαξε ονομα.. Βαλε chris o original, chris o φοβερος, ή chris2.

Makis

Φιλικά και για την πλάκα πάντα, εσείς που χάνετε λέξεις από τα σχόλιά σας…ή βγαίνουνε άλλες λέξεις..Ευγενία αντί για ευγένεια, τηλεφωνήσω αντί ρωτήσω χαχαχαχαχα… και κάμποσα άλλα, android έχετε ή μήλο;

Tak

Απο μια εταιρία τέτοιου βεληνεκούς περιμένεις κατι νέο που να φυγει πολυ μπροστα…. Και όχι να ακολουθεί την αγορά…. Να κανει την αγορά μέσο της τεχνολογίας της να την ακολουθήσει.

Πέτρος

δηλαδή ρε παιδιά εμείς που επιμένουμε ότι θέλουμε κινητό μέχρι 4 ίντσες τι θα μπορούμε να πάρουμε από εδώ και πέρα??

πανος

Φαντάζομαι το δράμα που αντιμετωπίζετε όλοι εσείς οι Apple Haters όταν διαβάζετε ότι τα κινητά που έχετε επιλέξει καταποντίζονται παγκοσμίως στον τομέα των πωλήσεων, (βλέπε 2ο τρίμηνο samsung S5, συνολικέσ πωλήσεις S3, LG G2 κλπ) και παρόλα αυτά (πάσι θυσία) πρέπει να πείσετε ότι εσείς είστε οι έξυπνοι, με τις ψαγμένες αγορές και οι άλλοι που αγοράζουν Iphone είναι ανόητοι ή απλά παραπλανημένοι, Ελεος πιά. Οποιος έχει χρήματα το αγοράζει, αλλιώs περιμένει ένα τετράμηνο για να αγοράσει στη μισή τιμή samsung, Sony η οτιδήποτε άλλο και μετά κοκορεύεται για την επιλογή του.

μαριος1.

@πανος καλα κανουμε.τρεξε και εσυ με τα υπολοιπα μπεεεεεεε να σκασετε 700ριες αντε ακομα εδω εισαι??

bonamin

Βαριέμαι να διαβάσω όλα τα Comments, αλλά θέλω να πω το εξής.. Το οτι ένα Fiat UNO μπορεί να γίνει ποιο γρήγορο απο μια Porsche Carrera πχ, δεν σημαίνει οτι είναι και καλύτερο. Το ότι το Samsung ή το Oppo ή το One Plus One ξέρω γω, πακετάρουν καλύτερο Hardware ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι είναι καλύτερα. Τέτοιου τύπου κινητά, και ΝΑΙ, ακόμη και τα Galaxy και τα LG έχουν πολύ “παιδιαρίστικο” User Interface. Η Samsung έφτιαξε την παλέτα χρωμάτων απο κοράλια να πούμε. Όλα έντονα χρώματα να σου βγάλουνε τα μάτια. ΝΑΙ! Για να σου δείξει οτι η Amoled είναι καλύτερη. -.- Το iPhone προσφέρει μια συνολικά ποιο “slick” εμπειρία, και η αίσθηση του να κρατάς ένα είναι φανταστική. ΒΕΒΑΙΑ, διαφωνώ με την κοστολόγηση. 9 κατοστάρικα είναι too much. Θα έπρεπε να κόστιζε 4-5. Εαν το συγκεκριμένο iPhone κόστιζε 400 Ευρώ έως 500, θα είχαν σοβαρά προβλήματα οι υπόλοιπες εταιρίες. Το ξαναλέω, σε ένα κινητό τηλέφωνο δεν μετράει μόνο ο Snapdragon ούτε το πόσο RAM έχει. Μετράει και η εμεπιρία, που δεν αναγράφεται πουθενά στα specs. Μετράει η αίσθηση του αλουμινίου. Μετράνε πολλά. ΥΓ. Για μένα εξακολουθεί να είναι το καλύτερο κινητό στον κόσμο αυτό που έχω στην τσέπη μου. HTC… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.