Cyanogen 13: Δίνει μια γεύση απο Marshmallow σε 7 smartphones και tablets

Πολλοί είναι οι χρήστες που ανυπομονούν να πάρουν μια γεύση απο το νέο Android Marshmallow και η Cyanogen τους δίνει αυτήν την ευκαρία, τουλάχιστον σε κάποιους απο αυτούς, μιας και τα τελευταία build του Cyanogen 13 nightlies βασίζονται στο Android 6.0.

H λίστα με τις συσκευές που μπορούν να εγκαταστήσουν κάποιο απο τα nightly builds περιλαμβάνει τα smartphones Oneplus One, Nexus 7, LG G4, Verizon LG G3, Motorola Moto X 2014 αλλά και τα tablets Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 και LG G Pad 7.0.

Update: Στη λίστα προστέθηκαν σήμερα δύο ακόμα smartphones, το Nexus 6P και το Nexus 5X. Τα δύο builds μπορείτε να βρείτε με τις κωδικές ονομασίες “angler” και “bullhead” για τα Nexus 6P και Nexus 5Χ αντίστοιχα.

H Cyanogen προτείνει, αν χρησιμοποιείτε τις εκδόσεις CM 12.1 YOG4P ή CM 12.1 YOG7D, να παραμείνετε στην σταθερή (snapshot) έκδοση και να αποφύγετε προς το παρόν τις nightlies μιας και δεν είναι τό ίδιο σταθερές και ποιοτικές.

Επίσης, οι χρήστες που έχουν χρησιμοποιήσει κάποιο ανεπίσημο build του CM13, πρέπει να κάνουν wipe πριν χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε nightly έκδοση καθώς υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας.

Τέλος, για τους χρήστες των CM12.1 nightlies που θέλουν να κάνουν αναβάθμιση σε CM13 χωρίς wipe, θα πρέπει να αναβαθμίσουν τα third-party apps αμέσως μετά το update.

Σύντομα αναμένεται να προστεθούν περισσότερες συσκευές στην λίστα ενώ σύμφωνα με την Cyanogen, θα πρέπει να περιμένουμε ένα stable build του CM13 μέχρι τον Γενάρη.

13 Marshmallow, Cyanogen 13: Δίνει μια γεύση απο Marshmallow σε 7 smartphones και tablets

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Prideous

Μια ερώτηση παιδιά …
Ξέρει κάποιος αν μπορώ να βάλω μια έκδοση για άλλο tablet σε ένα άλλο με ίδια χαρακτηριστικά η περίπου ίδια ή θα έχω πρόβλημα ;

Βαγγέλης

Θα κολλήσει η συσκευη σου

Setamas

Δεν παίζει αυτό. Δεν είναι ότι θα κολλήσει απλώς κάθε συσκευή έχει δικά της drivers με δικό της hardware.

Xristos p

Nexus 6P – Nexus 5X – Nexus 7 (2013) – (LTE) – HTC M8 – LG G Pad 7 – (LTE) – LG G2 TMobile – LG G3 TMobile – Canada – Verizon – LG G4 H815 – Samsung Galaxy Tab 8.4 – Oneplus One!

All support official cm13!

Γιωργος

Ειναι πιο ελαφρυ ? Ειμαι κατοχος LG G4 αξιζει να βαλω κατι τετοιο ?

Dimos

Παιδια πως το βαζουμε ομως καμια βοηθεια?? Εχω το LG G4 …Παλια ειχα στο G2 μου αλλα δεν ξερω στο G4 πως να το βαλω, ουτε αν γινεται ροοτ! Εχω την 5.1 με οτι τελευταια αναβαθμιση εγινε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Cyanogen cyanogen mod

Cyanogen: Βάζει τέλος σε όλες τις λειτουργίες του

Σε ένα δελτίο τύπου που έδωσε στην δημοσιότητα η Cyanogen, αποκάλυψε ότι από τις 31 Δεκεμβρίου, όλες οι υπηρεσίες της θα διακοπούν, συμπεριλαμβανομένου της υποστήριξης για τα nightly builds. O open-source κώδικας θα παραμείνει διαθέσιμος για όποιον θέλει να εργαστεί πάνω σε αυτόν.

Software Cyanogen Cyanogen OS

Cyanogen: Τέλος στα σχέδια για τη δημιουργία δικού της mobile OS

H Cyanogen είναι η εταιρεία πίσω από τη δημοφιλή CyanogenMod ROM, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παραμετροποιήσουν σχεδόν κάθε πτυχή του Android smartphone ή tablet. Υπάρχει πληθώρα ROMs για Android, όμως η CyanogenMod είναι αναμφισβήτητα από τα μεγαλύτερα ονόματα.

Business Cyanogen cyanogenmod

Cyanogen: Απολύσεις και στροφή στη δημιουργία apps

H CyanogenMod ήταν και είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες Android ROMs. Ειδικά την εποχή που οι κατασκευαστές συνήθιζαν να φορτώνουν τα κινητά τους, η CyanogenMod έφερνε ένα πιο γρήγορο και πιο καθαρό user interface στο Android smartphone.

Business Android Cyanogen Google

Cyanogen: Σε 2-3 χρόνια θα απεξαρτηθούμε από την Google

H Cyanogen έχει δείξει με κάθε ευκαιρία ότι θέλει να απεξαρτηθεί από την Google, και τελευταία κάνει πολύ έντονες κινήσεις προς την συγκεκριμένη πορεία. Προσπαθεί να βρει εναλλακτικές για να αντικαταστήσει στην πλατφόρμα της, τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google. Ήδη έχει αντικαταστήσει mail client, default ημερολόγιο και συνεργάζεται με την Microsoft για να […]