Odysee: Επίσημα μέλος του Google+

Η Google τελικά επιβεβαίωσε την πληροφορία και ανακοίνωσε επίσημα ότι απέκτησε την εφαρμογή Odysee, μια εφαρμογή για iOS και Android της Nimbuz Inc., η οποία επιτρέπει το back-up φωτογραφιών και βίντεο από το κινητό σας στον Η/Υ σας, ενώ επίσης επιτρέπει και το διαμοιρασμό τους ιδιωτικά με επιλεγμένους από εσάς αποδέκτες.

Στην ιστοσελίδα της εφαρμογής αναφέρεται ότι θα συνεχιστεί ο διαμοιρασμός των ήδη αναρτημένων αρχείων έως την 23η Φεβρουαρίου, ενώ έπειτα θα υπάρχει η δυνατότητα να τα “κατεβάσετε” ως downloadable archive. Ήδη στο App Store της Apple αλλά και στο Google Play, η εφαρμογή έχει “κατέβει”.

Η κίνηση αυτή της Google, έρχεται σε συνέχεια κάποιων διαρροών ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται για τη δημιουργία μιας υπηρεσίας με αποκλειστικό σκοπό τη διαχείριση φωτογραφιών, ανεξαρτητοποιημένη από το Google+, η οποία θα κάνει τη διαφορά από τις ήδη υπάρχουσες σχετικές υπηρεσίες.

google plus acquires odysee, Odysee: Επίσημα μέλος του Google+

Πηγή

Δώρα Θεοχάρη

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.